Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

IRENA KOROMAN SVEDOČILA O BIVŠEM SUPRUGU

Ognjen je imao afere, ali nije nasilan!

Autor: Ekipa Alo! | 11.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Irena Koroman, bivša supruga nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Ognjena Koromana, priznala je juče u sudnici Prvog osnovnog suda da joj fudbaler tokom braka nije bio veran, ali da nikada nije bio nasilan. Koromanova je svedočila na suđenju svom bivšem suprugu, koji se tereti da je udario Božanu Ranković, s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Irena Koroman

Irena Koroman | Foto: Dušan Milenković

- Znala sam da je bio u vezi sa njom (Božanom). Ona je jedan od razloga što sam zatražila razvod, iako on to nije želeo. Znala sam i da je imao i druge veze dok smo bili u braku. Nije mi poznato ništa o samom incidentu, ali on nikada nije bio nasilan - rekla je Koromanova bivša supruga i dodala da, iako nisu više u braku, oni i dalje žive u istom stanu.


- On je i dalje kod mene u stanu, osim u periodima kad je u Rusiji, gde se profesionalno bavi fudbalom. Deca su jako vezana za njega i zato smo tako i odlučili.

Ognjen Koroman

Ognjen Koroman


Prema optužnici, Koroman je 28. maja prošle godine udario šamar Rankovićevoj, sa kojom ima dete, u njenom stanu u ulici Kapetana Zavišića u Beogradu.

Iako je sud više puta pozivao da svedoči, u svojstvu oštećene, pozivi su se vraćali jer je nepoznata na sudu poznatoj adresi. Osim Rankovićeve, na suđenje juče zbog poslovnih obaveza nije došao ni Koroman. Podsetimo, protiv njega se u Višem sudu u Beogradu vodi postupak zbog toga što je, prema optužnici, 2009. u tunelu Marakane napao fudbalera Hajduka iz Kule Duška Dukića, koji je dobio potres mozga i iščašenje zgloba.A. D.

„Delije“ šamarale Koromana

Podsećanja radi, bivšeg kapitena Zvezde je 2008. godine išamarao jedan „delija“ zato što se Ognjen smejao, dok su se u tom trenutku u svlačionici navijači obraćali igračima pred meč sa kiparskim Apoelom.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP