Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ALO! VODIČ ZA SPONZORUŠE

OTKRIVAMO! Kako da odvedete sportistu u krevet

Autor: Milan Zdravković | 02.01.2015 - 10:00:00h | Komentara: 2

Finansijska kriza koja nas drma uslovila je da se borimo za svaki dinar. Kako ih u Srbiji, kao i u svetu, najviše imaju sportisti, „Alo!” vam otkriva na koje sve načine dame, „obične devojke”, starlete ili pripadnice džet-seta nalaze put do kreveta slavnih fudbalera, košarkaša, odbojkaša...

Kako do sportiste

Kako do sportiste | Foto: Emil Čonkić

 Često sve do oltara. Nekima je potrebna jedna noć, nekima višegodišnje angažovanje. U zavisnosti od prikazanih veština zavođenja, svaka sponzoruša u startu odredi tip lovca koji joj najviše leži i avantura može da počne... Nova godina i praznici su idealno vreme da reše pitanje svoje egzistencije.

Naravno, prvo je potrebno da malo ulože u sebe, ali šta je nekoliko stotina evra za frizuru, nokte, kosu i krpice naspram pravog bogatstva koje se krije tu, iza kornera. Treba samo izabrati atraktivnu žrtvu, momka koji ima perspektivu da posle valjanja u blatu Ivanjice ili Surdulice pika fudbal sa najboljima na „San Siru“ ili „Old Trafordu“. 

Slučajno sam se baš ovde zatekla

Slučajno sam se baš ovde zatekla | Foto: Emil Čonkić 

 Ovom prilikom predstavljamo vam nekoliko najznačajnijih tipova sponzoruša...

Svaka mlada sponzoruša sanja da bude tarifuša!
To je skupa riba koju sportisti (fudbaleri masovno) iznajmljuju za vikend ili na nekoliko dana kako bi ispunili svoje seksualne fantazije. One su ekskluzivne sponzoruše, najčešće starlete ili elitne prostitutke, koje za vikend na Kopaoniku ili još bolje u inostranstvu zarade i do 2.000 evra. Samo za odabrane.
LOŽARE
Samo i isključivo dolaze u lože stadiona i dvorana, odakle prate svoje mete. Uglavnom starije muškarce, čelnike klubova, menadžere, kriminalce... Malo su diskretnije od ostalih tipova sponzoruša, verovatno i zato što igraju i na kartu osmeha ili namigivanja. Ali ako uspeju da dobiju znak sa druge strane, rešile su problem. Diskrecija je glavna odlika ovih dama.

Eto mene i ovde

Eto mene i ovde | Foto: Emil Čonkić 

TVITERKE I FEJSBUKAŠICE
Svoje žrtve love na društvenim mrežama. Poput pravih progonitelja iz trilera, preteruju s lajkovima u nadi da će ih vlasnik profila zapaziti i kontaktirati s njima. S obzirom na to da Fejsbuk nekima često služi za ugovaranje seksualnih usluga, vrlo je verovatno da će odraditi posao i uvući se u krevet poznatog sportiste makar za jednu noć. E sad, ako prilikom ugovaranja sastanka pošalje bolju fotku nego što u realnosti izgleda, uh... 
ĆOŠKARE
Obožavaju da spopadaju žrtve po ćoškovima i hodnicima. Nije nužno da dolaze na stadion ili u halu, dovoljno je da se srede i napadnu ih, recimo, u hodniku nekog hotela ili usred karantina. Nažalost, nemaju mnogo vremena, jer njihovo startovanje iziskuje veliku brzinu.

Tradicionalna srpska metoda - sačekuša

Tradicionalna srpska metoda - sačekuša | Foto: Emil Čonkić 

DIVLJAKUŠE
Obožavaju da spopadaju žrtve po ćoškovima i hodnicima. Nije nužno da dolaze na stadion ili u halu, dovoljno je da se srede i napadnu ih, recimo, u hodniku nekog hotela ili usred karantina. Nažalost, nemaju mnogo vremena, jer njihovo startovanje iziskuje veliku brzinu.
SEPAREUŠE
Ove devojke stalno su na vezi sa menadžerima noćnih klubova. U pravom trenutku dobijaju informaciju kada je neki sportista u klubu ili na splavu i znaju kada treba tamo da se nacrtaju. Redovno, posle muvanja u separeu, završe u krevetu „žrtve“. Retko koja omane, najviše i zbog toga što se ozbiljno montiraju. Mini suknja i dubok dekolte se podrazumevaju. 
DIVLJAKUŠE
Ovo su devojke bez skrupula. Minić i dekolte na izvol‘te zamenjuju pozivnicu, ranije utvrđen spisak gostiju za žurke, rođendane, svečane koktele... Osnovna odlika im je što su došle nepozvane, ali njih baš briga šta ostali o tome misle. Bitno je da ubodu premiju, a retko koja divljakuša omane.
SAČEKUŠE
One vijaju sportiste uglavnom posle treninga ili utakmica. Sačekuju ih, navodno, da se slikaju za društvene mreže, a u stvari iskoriste priliku da im uvale svoj broj telefona ili da zakažu sastanak. Najčešće se muvaju po halama jer su im košarkaši lakši za manipulaciju i vrlo često uspevaju da nahvataju žrtvu.
ŠLJOKARE - OD NJIH SVI BEŽE
Ovaj tip sponzoruše je više kletva nego ideal. Kod njih može sve. Kao u autobus za Lajkovac, i na prednja i na zadnja vrata. Raduju se svakom piću i svakom mladiću, pa najčešće završe na šanku omamljene od alkohola. Od njih svi beže.
Poslednji komentari
  • Mala Vreme: 02.01.2015 11:49h

    Pitajte za savet jk

  • Ivana Vreme: 02.01.2015 13:10h

    Strasno,o cemu vi pisete!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP