Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ALO! PARADA: Dejan Pejić (10)

Ovaj dečak je obećao dedi: "Braniću za Čelsi!" (VIDEO)

Autor: D.J. Bužić | 15.07.2015 - 15:07:00h | Komentara: 0

Kandidat u našoj akciji ALO! PARADA pod rednim brojem tri zove se Dejan Pejić, ima deset godina, iz Beograda je i brani za školu fudbala "Poskočić".

Dejan Pejić

Dejan Pejić | Foto: Screenshot "Youtube"

Teško će biti našem reprezentativnom golmanu Predragu Rajkoviću da odluči - kome će dodeliti svoje golmanske rukavice kao nagradu za najbolju odbranu u našoj akciji "ALO! PARADA".


Kandidat pod rednim brojem tri zove se Dejan Pejić, ima deset godina, iz Beograda je i brani za školu fudbala "Poskočić". Zapamtite to ime i prezime i nemojte se začuditi ukoliko jednog dana stane na gol slavnog Čelsija.

Uostalom, na to ga je zavetovao njegov 80-godišnji deda Bogdan, pasionirani ljubitelj fudbalske igre.


- Dejane, ja sam čovek u godinama, želim da za života vidim kako potpisuješ za Čelsi - poručio je svom unuku ponosni deka.


Sam Dejan čvrsto stoji na zemlji, odličan je učenik trećeg razreda OŠ "Branko Radičević" iz Beograda, vredno trenira u balonu na Carevoj ćupriji i sanja o "jedinici" na leđima u nekom velikom klubu.


Trenutno je u pravom fudbalskom okruženju - brani za "Poskočić", školu koju drži proslavljeni fudbaler Rade Bogdanović (bivši igrač Želje, Džef junajteda, Atletiko Madrida, Brede, Verdera, Arminije, Al Vahada). Na sve to, ujak mu je jedan prvak sveta - Milorad Ratković, član Zvezdine generacije koja je 1991. osvojila titulu u Tokiju. I još... Dejanu je rođak Marko Trkulja, rezervni golman Crvene zvezde.


Naš kandidat u razgovoru za "Alo!" naglašava da se divi golmanskim bravurama Predraga Rajkovića.


- Fudbal obožavam zbog Lea Mesija, pre svega, ali bih želeo da branim kao Kasiljas, Kurtoa ili Nojer. Još kad bih jednog dana postao svetski prvak kao naš Rajković... - uz osmeh će Dejan Pejić.


Ovom prilikom pozivamo i ostale golmane - učestvujte u akciji "ALO! PARADA", pošaljite nam snimak na redakcijiski mejl - parada@alo.rs.
Pravo učešća imaju golmani do 20 godina. Neka vaš video bude što zabavniji, što atraktivniji, što simpatičniji... Pošaljite nam vaše osnovne podatke (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), i tako uđite u konkurenciju za osvajanje Rajkovićevih rukavica!


Konkurs za najbolju paradu zatvaramo 28. jula.


Konačnog pobednika izabraće, glavom i bradom, Predrag Rajković!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP