Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

JOŠ JEDAN „ORAO“ STAO NA LUDI KAMEN

Oženi se Fića!

Autor: Z. S. Radulović | 11.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Reprezentativac Filip Đorđević (27) propustio je jučerašnje okupljanje „orlova“ pred meč sa Danskom pošto se oženio!

Fudbaler Lacija u intimnoj atmosferi  izgovorio sudbonosno „da“. Prelepa  manekenka Jovana Švonja preuzela muževljevo prezime -

Fudbaler Lacija u intimnoj atmosferi izgovorio sudbonosno „da“. Prelepa manekenka Jovana Švonja preuzela muževljevo prezime

Napadač Lacija nije se pojavio na prvom treningu u Staroj Pazovi, jer je u vreme dok su njegovi drugari tračali za loptom pod nadzorom selektora Advokata, upriličio venčanje sa Jovanom Švonjom u uglednom beogradskom restoranu „Madera“.

Intimnoj ceremoniji prisustvovalo je svega dvadesetak gostiju, uglavnom članova obe familije, a što se tiče same svadbe, nije se radilo o klasičnom lumperaju sa muzikom, već o pristojnom svečanom ručku.
Kada je reč o gostima na svadbi, nije primećen nijedan kolega fudbaler Filipa Đorđevića. Njegov kum bio je jedan od najboljih drugara iz detinjstva, dok je Jovani kuma bila najbolja drugarica Aleksandra.

Prvi ples mlade i mladoženje

Prvi ples mlade i mladoženje
Inače, po starom srpskom običaju, Jovana Švonja je uzela muževljevo prezime, pa će se u buduće prezivati Đorđević. Jovana je poznata srpska manekenka, koja je letos zapalila Evropu, a postala je popularna i u Italiji, posebno nakon prelaska Filipa iz Nanta u Lacio.

Zajedno su jači: Filip i Jovana

Zajedno su jači: Filip i Jovana


U Srbiji je znamo i po vezama sa poznatim facama, kao što su maneken Vlada Vuksanović i fudbaler Milan Lola Smiljanić, a šuškalo se da je bila i sa pevačem Sašom Kovačevićem. Ipak, čini se da je sa Filipom konačno pronašla sreću, a nama ne preostaje ništa drugo nego da im i mi poželimo sve najbolje.
Živeli, mladenci.

Skakala u Dunav zbog ljubavi!


Jovana Švonja, od juče Đorđević, nekadašnja mis „Fešn TV“, imala je u prošlosti nekoliko burnih životnih situacija, posle kojih je jedva ostajala živa.
Tako je recimo 2010. godine, posle svađe sa dečkom Slavkom Moljcem, skočila sa novosadskog mosta Duga u Dunav. Ipak, misicu je iz nabujale reke spasao jedan mladić.
Još jedna traumatična situacija desila joj se 2012. godine, kada je doživela nesreću na jednom snimanju. Ona je, naime, slučajno upala u vrelo u kojem je temperatura vode bila čak 90 stepeni C. Tom prilikom joj je izgorelo 50 odsto kože i ostala je bez kose, ali se nakon svega, ipak, oporavila.

Poslednji komentari
  • Pera Vreme: 12.11.2014 09:27h

    Sonja ozenio Svonju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP