Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SRPSKI RUKOMETAŠ KONAČNO STAO NA LUDI KAMEN

Oženi se i Ćuruvija!

Autor: D. Ć. | 08.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rukometaš Marko Ćuruvija (32) oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Tijanom Nikčević (31). Na večnu ljubav zakleli su se u crkvi Ružici na beogradskom Kalemgdanu, a svadbeno slavlje upriličili su u hotelu „Jugoslavija“.

Srećni par:  Marko i Tijana

Srećni par: Marko i Tijana

Doskorašnji igrač španskog Naturhausa (Naturhouse la rioja Logrono) i njegova izabranica Tijana, koja je mašinski inženjer i bivša odbojkašica, zabavljali su se šest godina. Marku je kum bio rukometaš Marko Stupar, koji igra u Luksemburgu, a Tijani njena prijateljica Kristina Ružić.


Oko 300 zvanica zabavljao je je bend „Kolektiv“, a pored Markovog oca Radeta, majke Dušanke i brata Miloša, do ranih jutarnjih sati veselili su se rukometaši Radivoje Ristanović, Obrad Radulović, Božidar Markičević, Nikola Manojlović, Damjan Blečić, Slavko Krnjajac, Marko Jokić, Mladen Bulatović, Ognjen Backović, Duje Miljak iz Hrvatske, Nikola Dokić, kao i bivši poznati rvač Mladen Kecman.

Vesela svadba

Vesela svadba


Ćure, kako ga zovu kolege, za „Alo“ je izjavio da na svadbeno putovanje putuje na Siciliju, a da nakon toga menja klub. Posle višegodišnjeg boravka u Španiji, voleo bi, kako kaže, da zaigra za neki klub iz Francuske ili Nemačke. Ćuruvija je afirmaciju stekao u dresu Crvene zvezde i juniorske reprezentacije Jugoslavije, koja se okitila zlatom 2000. Igrao je za španski Ademar Leon, cetinjski Lovćen, pa se ponovo oprobao ponovo na španskim parketima u dresu Teukra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP