Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

PEĐA MIJATOVIĆ ZA ALO! O KRAĐI NA PODGORIČKOM AERODROMU:

Patio bih da mi nisu vratili „roleks”!

Autor: M. Zdravković | 23.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Predrag Peđa Mijatović (46), legendarni reprezentativac Jugoslavije, bio je žrtva lopova prilikom ukrcavanja u avion za Beograd na podgoričkom aerodromu u sredu uveče. Proslavljeni fudbaler se nalazio u avionu koji je kasnio više od sat i po jer je sve to vreme crnogorska policija tragala za lopovom, na kraju ga identifikovala i uhapsila u avionu. Kako je saopšteno u tamošnjim medijima, 37-godišnji Beograđanin Stefan Karišik je pokušao da otuđi Mijatovićev skupoceni “roleks”.

Sat koji  Mijatović nosi  vredi oko  15.000 evra

Sat koji Mijatović nosi vredi oko 15.000 evra | Foto: Profimedia

„Hvala policiji što je pronašla kradljivca, a putnicima se izvinjavam što je avion
zbog mog sata kasnio. Taj časovnik mi je poklonila jedna vrlo draga osoba”

- Ne mogu da verujem da je na ovim prostorima centralna tema ukradeni sat Peđe Mijatovića - bilo je prvo što je juče za “Alo!” rekao proslavljeni fudbaler.
Potom je Mijatović objasnio situaciju u kojoj se našao na Aerodromu “Golubovci”.
- Dešavaju se takve stvari svuda u svetu i sigurno je da nisam jedini kome je ukraden sat. Istina, meni je to bio prvi put da sam bio žrtva pokušaja krađe, ali šta da se radi, takvo je vreme došlo. Hvala crnogorskoj policiji na efikasnoj akciji, iznenadio sam se kojom su brzinom razrešili ovaj slučaj i želeo bih da se izvinim svim putnicima na tom letu, koji su zbog mog sata dugo čekali da avion poleti - napominje Mijatović.


Potvrdio nam je Peđa da se radi o “roleksu”, ali nije želeo da otkrije i koji je model u pitanju. Takođe je odbio i da nam kaže koliko taj sat košta, ali se spekuliše da se radi o 15.000 evra vrednom časovniku.

- Taj sat je poklon od jedne vrlo drage osobe. Ne želim da kažem od koga sam ga dobio niti je to u ovom trenutku bitno. Važno je da mi je vraćen i zaista sam srećan zbog toga jer za mene ima ogromnu ličnu vrednost. Nije bitno što je to “roleks”, bilo bi mi drago i da se radi o nekom drugom časovniku, a da mi je vraćen posle krađe - tvrdi Peđa.

Mijatović priznaje da se uplašio da ne ostane bez sata, ali ne zbog njegove novčane, već samo i isključivo zbog emotivne vrednosti.
- Dešavalo mi se ranije da mi nestane prtljag na nekom letu, ali to su stvari koje se lako pronalaze i vraćaju. Uplašio sam se u trenutku, rekoh sebi: “Šta ako ostanem bez njega”. Teško bih to podneo, iskreno. Ovako, dobro je da se sve završilo na najbolji način - zaključuje Peđa Mijatović.

Žao mi je lopova!

Crnogorski mediji su juče tokom dana konstantno izveštavali o ukradenom “roleksu” Peđe Mijatovića. Pojavljivale su se raznorazne informacije od različitih izvora koji su bili na tom letu, a koji su tvrdili, recimo, da je lopov Peđi Mijatoviću nakon hapšenja rekao: “Ja sam tvoj partizanovac”. - To nije istina! Nisam pričao sa tim momkom niti smo razmenili ikakve reči, nakon što je on uhapšen. Sve su to izmišljotine i očekujem da će ih još biti narednih dana. Žao mi je momka koji me je pokrao, ali na policiji je da odluči šta će dalje biti sa njim - kaže Mijatović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP