Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

PRINOVA: NAJBOLJI TENISER SVETA IMA JOŠ JEDNOG KUĆNOG LJUBIMCA

Pjer dobio ortaka!

Autor: Ekipa Alo! | 17.09.2013 - 14:41:00h | Komentara: 1

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ima još jednog kućnog ljubimca. Radi se o braon pudlici koju je Nole doneo u Srbiju kada se vratio iz Njujorka, a o kojoj do sada nije govorio niti ju je pokazivao na društvenim mrežama.

Đoković i pudla

Reporteri našeg lista otkrili misteriju Novakove torbe

 
Braon pudla odnedavno pravi društvo najpoznatijem belom maltezeru na svetu
Prinovu u porodici Đoković primetili su naši reporteri, koji su prošle nedelje dočekali na aerodromu najboljeg tenisera sveta. Đoković je tada, po povratku sa US Opena, izašao sa aerodroma noseći u ruci braon torbu marke „Šerpa“, koja je specijalizovana za prenošenje životinja tokom dugih avionskih putovanja. Na trenutak, slatka mala braon kuca je samo provirila iz torbe, ali se odmah stidljivo vratila unutra, što nas je zaintrigiralo i nateralo da istražimo o čemu se radi. Saznali smo da je u pitanju mužjak, da se radi o slatkoj maloj pudlici, koja je odnedavno još jedan ukras u životu Novaka Đokovića i njegove devojke Jelene Ristić.

Dakle, beli maltezer Pjer, jedan od najpoznatijih pasa na svetu, dobio je društvo, doduše muško, a pitanje je i kako će se nova kuca Đokovića snaći u nimalo zahvalnoj medijskoj ulozi da bude pas (još uvek) najboljeg tenisera sveta. Zna se da je Pjer navikao na kamere, bliceve i svetla velike scene, a preostaje mu još da i novog drugara nauči da se ne plaši, kada se nađe pred kamerama, već da bude opušten i prirodan.

Familija Đoković tako je uvećala svoj kontigent ljubimaca, a nema sumnje i da će Noletova devojka Jelena Ristić, kao i mama Dijana, imati jednu obavezu više - da šetaju i brinu o novom ljubimcu, dok najbolji teniser sveta bude vredno trenirao i tražio formu za finiš naporne sezone u kojoj mu je ugrožena pozicija najboljeg tenisera sveta. Možda mu novi ljubimac popravi raspoloženje i vrati ga u šampionski ritam. Bio bi to pun pogodak.

Novak Đoković i maltezer

Beli maltezer je i dalje broj jedan za Đokoviće!

Novi pas u familiji Đoković moraće mnogo da se potrudi kako bi privukao pažnju Novaka Đokovića i Jelene Ristić, jer je Pjer i dalje veoma omiljen poznatom par. Đoković je čak tražio prošle godine da se, uprkos pravilima, njegovom belom maltezeru dozvoli da mu pravi društvo na terenu tokom mečeva na Vimbldonu.
Takođe, svi pamtimo i dvadesetočasovnu dramu u porodici Đoković u avgustu prošle godine, kada je Pjer nestao tokom letovanja u Budvi, gde je bio sa Novakovim roditeljima i braćom. Ipak, pronašao ga je jedan dobročinitelj i tako smirio tenziju koja se stvorila zbog nestanka kuce.

Poslednji komentari
  • Milena Vreme: 18.09.2013 07:10h

    PIERRE NIJE MALTEZAC NEGO JE FRANCUSKA PUDLA !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP