Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

REPORTERI ALO! POSETILI BUDUĆU TAZBINU NOVAKA ĐOKOVIĆA U BEOGRADU

Prvi put u Srbiji kao Noletova verenica!

Autor: Jelena Jokanović | 27.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Jelena Ristić (27), buduća supruga Novaka Đokovića (26), ovih dana stiže u Srbiju kako bi nastavila da se bavi humanitarnim radom, ali ono što je mnogo važnije je da će se simpatična Beograđanka prvi put pojaviti u rodnom gradu kao verenica najboljeg tenisera sveta!

Sestre Ristić, Jelena i Marija, ni tokom boravka u Beogradu  ne zapostavljaju svoje kućne ljubimce

Sestre Ristić, Jelena i Marija, ni tokom boravka u Beogradu ne zapostavljaju svoje kućne ljubimce | Foto: Zoran Ilić

Naravno da su vesti o veridbi radost za svaki dom, a tako je sigurno bilo i u stanu Ristićevih pre nekoliko dana, kada je iz Monte Karla stigao radostan aber o udaji njihove mezimice.


Komšija Sotirović: Ristići su fini ljudi!


Komšija u stanu iznad Ristićevih, glava porodice Sotirović, ističe da su Jecini roditelji fini ljudi koji se uvek jave. Jelenu, kaže, nije odavno video i češće viđa njenu sestru Mariju, dok je Novaka video dva ili tri puta kada je dolazio po Jelenu, ali da je to bilo odavno, još dok su bili klinci. Čuo je i da su se verili i kaže da im želi sve najbolje.

Redakcija “Alo!” posetila je juče Novakovu buduću tazbinu sa namerom da im čestita na udaji ćerke, ali nam je u porodičnom stanu u strogom centru Beograda umesto oca Miomira i majke Vere vrata otvorila njihova ljubazna prijateljica, koja obilazi stan i priprema ga za dolazak lepe Jelene.

- Ristićevi su na putu, van Beograda su, a ja sam ostala da pospremim kuću jer nam stiže uskoro naša Jeca. Ona dolazi sa kucom, koja često ostavlja dlake, pa sklanjamo tepihe. Jelena inače ne može da živi bez psa, ne odvaja se od svog mezimca bilo gde da krene - priča nam prijateljica Ristićevih.
Na naše pitanje kako su Ristići primili vest o veridbi, sagovornica lista odgovara:

Komšinica  pomaže oko  sređivanja stana

Komšinica pomaže oko sređivanja stana | Foto: Emil Čonkić


- Normalno je da su Jecini roditelji bili presrećni, pa svaki roditelj bi bio radostan u takvoj situaciji - rekla je ona.

Prijateljica Novakove buduće tazbine nije mogla da nam otkrije nijedan detalj vezan za venčanje, a ni planove Ristićevih, ističući da ništa ne zna, ali insistira da je to interna stvar obe familije.

Majka Vera: “Uživam u ćerkinoj sreći, Jelena i Novak su ispunjeni kao par”

Majka Vera: “Uživam u ćerkinoj sreći, Jelena i Novak su ispunjeni kao par”


Inače, Novakova Jeca je iz ugledne beogradske porodice. Njena majka Vera Ristić se bavi biznisom i direktorka je uspešnih kompanija “Eko energo grupa” i “Multi enerdži konsalting”, a za svoju mezimicu voli da kaže da nije devojka koja bi sve dala da se nađe na naslovnim stranama domaćih i svetskih medija.

- Jelena Novaka vidi kao normalnog mladića. Nju ne interesuje priča vezana za glamur i slavu koju donosi njegov uspeh u svetu. Ispunjeni su kao par i ja, kao roditelj, mogu samo da uživam u njihovoj sreći - istakla je svojevremeno Vera Ristić, sluteći da će doći dan veridbe i svadba, posle čega je njena sreća - mnogo veća.

„Drugarijada“ na Kopaoniku


Jelena Ristić će, nakon posete roditeljima, u ime „Novak Đoković fondacije“ od 3. do 6. oktobra organizovati „Drugarijadu“ na Kopaoniku. Na ovoj manifestaciji će se družiti pedesetak mališana iz Ljiga, Raške, Knića...

Poslednji komentari
  • mimi Vreme: 27.09.2013 15:10h

    Ovako nije pricala Jelenina majka kada su poceli da se zabavljaju.Bila je protiv Novaka koga je nazivala paun. To mi znamo iz komsiluka kojima se zalila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP