Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

HUMANI GEST NEKADAŠNJEG KAPITENA CRVENE ZVEZDE

Rakočević udomio dve porodice!

Autor: Ekipa Alo! | 19.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ljudina! Igor Rakočević pokazao je po ko zna koji put koliko je human. Nekadašnji kapiten KK Crvena zvezda udomio je dve porodice iz poplavom opustošenih krajeva, što je objavio i na svom zvaničnom Tviter profilu.

„Akcija pomoći se nastavlja!  Imam mesta za dve porodice, da ih  smestim kod sebe, upravo krećem  po jednu”, napisao Igor na Tvi

„Akcija pomoći se nastavlja! Imam mesta za dve porodice, da ih smestim kod sebe, upravo krećem po jednu”, napisao Igor na Tviteru | Foto: Dušan Milenković

Naravno, svrha posta legendarnog košarkaša nije bila samoreklamerstvo, jer ovaj momak već nekoliko dana jurca po Srbiji, kako bi prikupio pomoć za ugrožene, već da svojim ličnim primerom utiče i na druge ljude, da i oni budu humani i pomognu svom narodu u teškim vremenima.


„Akcija pomoći se nastavlja! Imam mesta za dve porodice da ih smestim kod sebe, upravo krećem po jednu“, napisao je Igor juče oko podneva na poznatoj socijalnoj mreži.

Rakočević tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar, ali nema sumnje da njegov potez sigurno zaslužuje divljenje i pažnju. Kolege sportisti pozdravljaju ovaj gest.

Božidar Maljković, proslavljeni košarkaški trener, ističe da ga postupak iskusnog plejmejkera uopšte nije iznenadio.

- Igora znam još iz perioda kada sam mu bio trener u Realu i znam koliko ima veliko srce za svoju zemlju i za svoj narod. Još tada je pomagao ljudima u nevolji, slao im opremu i garderobu iz Španije, tako da me njegova dela i angažovanost u ovoj teškoj situaciji, kada je narod ugrožen, ni malo ne iznenađuju - napominje Maljković.

Nenad Milijaš, kapiten fudbalera Crvene zvezde, takođe je oduševljen potezom Igora Rakočevića.
- Drago mi je kada čujem jednu takvu vest. Vraća mi veru u ljude. Radi se o sjajnom potezu i super je što Rakočević na svaki način pokušava da pomogne ugroženima. Njegov primer treba da sledi svako ko je u mogućnosti, da se iskreno pomogne onima koji su izgubili dom u poplavama - ističe Nenad Milijaš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP