Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SAVIĆEVIĆ ŠOKIRAN ŠTO JE NJEGOV PRIJATELJ BERLUSKONI OSUĐEN NA SEDAM GODINA

Silvio neće ići u zatvor!

Autor: P. Milovanović | 26.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Podrška bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju, koji je osuđen na sedam godina zatvora zbog korišćenja usluga maloletnih prostitutki, stigla je i iz Crne Gore. Dejan Savićević, prvi čovek crnogorskog fudbala, koji je proveo šest godina na “San Siru”, i dalje je u kontaktu s don Silvijom. Genije je u razgovoru za “Alo!” okarakterisao odluku italijanskog pravosuđa kao skandaloznu.

„Ovo je skandalozna odluka italijanskog pravosuđa. Ipak,  očekujem da će sve na kraju pasti  u vodu i da će ga osloboditi“, reka

„Ovo je skandalozna odluka italijanskog pravosuđa. Ipak, očekujem da će sve na kraju pasti u vodu i da će ga osloboditi“, rekaao je Genije za „Alo!“

- Bruka i sramota da Berluskoniju, bivšem premijeru, izreknu takvu presudu! Tužilac je tražio šest godina, a sudija je izrekao kaznu od sedam godina, o čemu onda da pričamo... Sve to samo potvrđuje u kakvom stanju se nalazi italijanski pravni sistem - počeo je priču Savićević.


Dejo je u periodu od 1992. do 1998. s velikim uspehom nosio dres Milana i upravo tada se zbližio s Berluskonijem. Savićević o predsedniku roso-nera ima samo reči hvale i poručuje da takvom čoveku nije mesto iza rešetaka, a do pravosnažnosti presude postoje dva žalbena nivoa.

- Italijanski zakon je očajan i, koliko sam upućen, na zadnjem je mestu u Evropi. Neverovatno je da osude čoveka bez čvrstih dokaza, bez ikakve tužbe. Ipak, s obzirom na to da izrečena presuda nije izvršna, očekujem da će Berluskonijev tim advokata uspeti da je obori.
Savićević je otkrio i da mu se svojevremeno bivši premijer Italije poverio o tome koliko ga policajaca prati.

Fatalna Karima i  Silvio Berluskoni

Fatalna Karima i Silvio Berluskoni


- Jednom prilikom mi je rekao da ga prati 250 policajaca, što je sramno. Čovek je bio premijer, tokom njegove vladavine je uhapšen najveći broj narko-bosova, a oni se bave njim kao da je najgori mafijaš. Prisluškivali su mu telefone i kuća mu je bila pod prismotrom 24 sata. Gledali su ko ulazi i izlazi iz njegove vile u Arkoreu, što je nedopustivo. Zamislite samo da tako nešto urade premijeru u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori...

Na kraju je Dejo poručio:
- Bio bi skandal da takav čovek u 77. godini završi u zatvoru. Očekujem da će se čitav slučaj rastezati još tri ili četiri godine i da će na kraju pasti u vodu - završio je Savićević.

Berluskoni me je štitio

Na pitanje da li je u prošlosti imao bilo kakav sukob sa predsednikom Milana i da li će mu pružiti podršku u ovako teškom trenutku, Savićević je odgovorio:
- Ma kakav sukob. Dok sam igrao za Milan, bio sam pod njegovom zaštitom. Što se tiče podrške, ne treba njemu moja podrška, snaći će se Silvio - rekao je Dejo, dodajući da se poslednji put video s Berluskonijem prošle godine na utakmici Milana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP