Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

KAKO JE DOŠLO DO PRVOG SUSRETA I ZALJUBLJIVANJA ANE IVANOVIĆ (26) I KOŠARKAŠA IVANA PAUNIĆA (26)

Smuvali se na kafi posle masaže!

Autor: V. N. - D. O. | 22.10.2013 - 14:45:00h | Komentara: 2

Bio je septembar. Oboje su išli na rehabilitaciju. Prvo su razmenili poglede, a onda se Ivan osmelio da pozove na piće prelepu teniserku. Pristala je. Usledile su šetnje Zemunskim kejom. Trenutno uživaju u ljubavi...

ana ivanović

Ana Ivanović i Ivan Paunić

Jedna od najlepših teniserki sveta kao da je došla do starog dobrog zaključka: niko nema što Srbin imade!

„Grobarska“ veza

jsd partizan

Nije tajna da je Ana Ivanović partizanovac. U nekoliko navrata je gledala crno-bele u Evroligi, sedela je u prvom redu „Pionira“. Ivan tada nije igrao za Partizan, iako je deo karijere proveo u Humskoj, ali i on je osvedočeni „grobar“. Eto, u startu imaju još jednu zajedničku stvar. I te kako bitnu...
Svetske zvezde nisu dobile prođu kod atraktivne sportistkinje, ali jeste 26-godišnji Beograđanin, košarkaš, reprezentativac, trenutno član španske Fuenlabrade Ivan Paunić.
Njih dvoje više ne kriju da su u vezi, Ivan je čak pobedonosni koš na meču sa Bilbaoom (75:73) putem Tvitera posvetio Ani, uz dodatak: „Uživamo, podržavamo se međusobno i to je dovoljno za sada. Tačno je da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo“.
Podsetimo, Ivan je zvanično prvi Srbin koji je uspeo da osvoji srce Ane Ivanović, pre toga su redom padali Španac (teniser Fernando Verdasko), Australijanac (golfer Adam Skot) i Italijan (Mark Stilitano, bivši teniser).
„Alo!“ saznaje da su se Ivan i Ana upoznali u septembru ove godine. Prve značajne poglede su razmenili nakon masaže u jednom rehabilitacionom centru na Novom Beogradu. U tom trenutku su oboje išli na terapije zbog sportskih povreda. Ivan je prvi prišao, pozvao je Anu na kafu, ona je pristala i nakon pića su ostali u kontaktu. Krajem leta su viđeni u šetnji Zemunskim kejom, iza hotela „Jugoslavija“. Obaveze im nisu dozvoljavale da se nešto posebno švrćkaju po gradu, da odlaze u noćni provod, a vezu su doskora najviše održavali telefonski. Sve dok njoj obaveze nisu dozvolile da ode do svoje kuće u Majorki, a kad je već bila tu, rešila je da skokne do predgrađa Madrida, do Fuenlabrade, i sa tribina pruži podršku svom dragom na meču Fuenlabrada-Bilbao.


Njihova veza je iznenadila mnoge, čak i najbliži prijatelji Ane i Ivana rekli su nam juče da su iznenađeni, da ih je šokiralo i Ivanovo javno priznanje da su njih dvoje u ljubavi. I sa jedne i sa druge strane odobravaju njihovu romansu, poručuju kako su oboje „lepi, ostvareni sportisti, da im deluje da mogu da budu jedno za drugo za ceo život“.

Duda: Paunić je fizički najspremniji košarkaš Srbije!

Uskoro će saopštiti da li ostaje na klupi Srbije: Duda Ivković

Paunić je nosio dres „orlova“ na tri velika takmičenja: EP 2009. u Polsjkoj, SP 2010. u Turskoj i EP 2011. u Litvaniji. I dalje važi za jednog od najboljih odbrambenih igrača u Evropi, a tadašnji selektor Dušan Ivković je voleo da istakne kako je Paunić fizički najspremniji košarkaš Srbije.


S obzirom na to da Ana posle turnira u Sofiji (31. oktobar) ima jednomesečnu pauzu do intenzivnijih priprema za nastup na Hopman kupu u Australiji i da je to idealna šansa da učvrste svoju vezu, nikoga ne bi trebalo da iznenadi ako se naša teniserka pojavi sa koferima na vratima stana Ivana Paunića kako bi mu dala podršku u nastavku njegove košarkaške sezone.

Oni sada pucaju od ljubomore zbog Paunića...
Silni momci bi želeli da popiju piće sa našom Anom, al’ mi izdvajamo one kojima će Paunić postati omražena ličnost.
RIŠAR GASKE (francuski teniser):
„Ana Ivanović je najlepša teniserka na svetu, to je jasno. Prelepa je. I Marija Šarapova je lepa. Njih dve su bez premca, ali Ana je ipak broj jedan. Nažalost, nisam je upoznao, ni Jelenu Janković, pošto ih retko viđam“, rekao je Gaske prilikom gostovanja u Beogradu 2010. godine.
NELSON EVORA (portugalski atletičar):
„Vaša Ana je najlepša sportistkinja na svetu. Hteo sam da joj priđem u Olimpijskom selu u Pekingu, ali nisam smeo! Obožavam je. Oko nje je uvek gužva, uspešna je, odlično izgleda“, priznao je Evora, koji je bio najveća zvezda Univerzijade u Beogradu 2009. godine.

Ana: Silno želim decu!
Da je Ana rešila da se konačno skrasi uz „čoveka svog života“, svedoči i njena nedavna izjava:
- Ne vidim da ću igrati tenis kada budem imala godina kao sada Serena ili Kimiko Date Krum. Volim ovaj sport i igraću ga još dugo, sve dok budem ostvarivala ono što mi je cilj. Ali imam i druge prioritete u životu. Želja mi je da osnujem porodicu, da dobijem decu, a ne želim da budem stara mama!

Ivanova baka: Ana je baš lepa!
„Alo!“ je juče pokušao da dobije izjavu i od nekog člana Ivanove porodice, ali Paunići nisu bili rapsoloženi za priču. Jedina koja nam se javila bila je baka...
- Uf, ne mogu ja da pričam ništa na tu temu. Što ne zovete Ivana? - usledilo je kontrapitanje.
Interesovalo nas je da nam kaže zna li, uopšte, ko je Ana Ivanović i da li joj se dopada. Baka se nasmešila i kratko odgovorila:
- Znam, naravno. Lepa je. Toliko!

Ivan: Samo da sam srećan!
Govoreći o privatnom životu, Ivan Paunić je u jednom od intervjua svojevremeno izjavio:
- Mene ne zanima da li sam popularan, da li imam mnogo novca ili ne znam ni šta već da navedem, ako nisam srećan. Ma mogu da sedim na klupici u parku po ceo dan ako će to da bude iskreno i kvalitetno druženje.

Stranci nisu imali šanse kod naše Ane
Fernando Verdasko (španski teniser)

Fernando Verdasko

Ana je bila u četvoromesečnoj vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom 2008. godine. Ne zna se zbog čega su raskinuli, ali se zna da je Ana bila ta koja je dala korpu Fernandu. Smuvali su se u septembru 2009. godine, a okončali romansu u januaru 2009. Španac je upoznao njene roditelje, odveo je u Španiju da upozna njegove, čak su i gledali mečeve Real Madrida.

Adam Skot (australijski golfer)

Adam Skot

Ana i Skot su bili u vezi u dva navrata. Prvi put od februara 2009, kada su proveli zajedno godinu i po, a onda i tokom 2012. godine. Upoznali su se tokom snimanja reklame za „roleks“ satove. Pretpostavljalo se da je Ana prvi put raskinula jer joj je karijera krenula nizbrdo, a drugi put razlog nije poznat. Definitivan rastanak došao je u aprilu 2012. godine.

Marko Stilitano (italijanski teniser/biznismen)
Sa Markom Stilitanom, engleskim teniserom italijanskog porekla, Ivanovićeva je bila u vezi od januara ove godine do juna. Stilitano nije bio uspešan teniser, ali se oprobao u biznisu, gde mu ide daleko bolje. Odličan je prijatelj sa Novakom Đokovićem i ponekad ga prati na turnirima širom sveta.

Poslednji komentari
  • zodijak Vreme: 22.10.2013 17:41h

    ako je rodjen 27. januara, nije ovan u horoskopu

  • Aleksandar Vreme: 22.10.2013 19:53h

    Od kada je neko ko je rođen 27. januara ovan u horoskopu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP