Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

MOGUĆNOSTI SU OGROMNE

Šta bi Srbin uradio da dobije 15 miliona?

Autor: | 06.04.2015 - 11:21:00h | Komentara: 0

A šta biste vi uradili da dobijete Mozzart maksimalu od 125.000 evra? Od utorka 31. marta kladionica Mocart podigla je maksimalnu isplatu za sportsko klađenje na 15.000.000 dinara, ili 125.000 evra, a sigurno su mnogi od vas, kad su saznalli za tu informaciju, zamišljali šta bi uradili kada bi dobili ovoliki novac u jednom danu.

MOZZART je na svojoj Facebook stranici pitao kladioce šta bi oni uradili kad bi dobili toliki novac u jednom danu, a evo najoriginalnijih odgovora:

a

„Kupio bih radnu knjižicu i otišao na biro, a možda bih odmah otvorio firmu, pokrenuo biznis. Kupio bih šest desantnih čamaca, jugića, pumpu za navodnjavanje maline i kupine, uzeo bih 200 struka loze i napravio vinograd, 10 jaganjaca (uz učešće opštine od 80%), nešto bih ostavio u šteku da kupim zimnicu i pečenicu, a pre svega kupio bih 80 jaja za Uskrs i prasence od 40 kg. Uzeo bih osam pari trenerki, dva para patika i dve zimske jakne na prolećnom sniženju. Natočio bih goriva, otišao u Udine, kupio dres Di Natalea, a kad sam već u kešu, otišao bih na Sardiniju da počupam malo trave sa stadiona Sant Elija. Ostavio bih nešto keša da kupim kartu da odgledam Betis u Primeri sledeće sezone. Uplatio bih nešto para FK Drini da se postave stolice. Uradio kući net da pršti, da uz pivo ispod kruške mogu da gledam utakmice s merakom.“
„Prekrstio bih dedu, iz imena Miloje u Volfgang Amadeus.“
„Kupio bih neki fudbalski klub iz nekog malog mesta, a za ostatak otišao na Enfild da gledam veliki Liverpul uživo.“
„Kupio bih Parmu za jedan dolar i za ostale pare bih se kladio protiv njih.“
„Posavetovao bih se sa lekarom ili farmaceutom.“
„Tražio bih da me isplate u metalnim kovanicama od po 50 centi, sve bih stavio u jednu sobu, utripovao bi da sam Baja Patak, a soba trezor. Baš kao u crtanom filmu!“
Međutim, najviše odgovora glasilo je „Oženio bih se!“
Inače, kladionica MOZZART je nedavno uvela još jednu novinu i omogućila klađenje preko interneta, pa je sada tikete moguće uplaćivati uz pomoć uplatnice u pošti ili banci, kao i uplatom putem Skrill-a. Više informacija možete pronaći OVDE.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP