Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

GOLMAN SA MANEKENKOM, BOJANA SA SINOM LAVOM

Stojke slavio rođendan sa novom devojkom!

Autor: S. A. | 29.07.2013 - 23:30:00h | Komentara: 0

Dok čekaju zvaničan razvod, Bojana i Vladimir Stojković uživaju svako za sebe, pa tako golman Partizana većinu vremena provodi sa novom devojkom Dejanom Živković, dok se njegova supruga ne odvaja od njihovog sina Lava.

Zaljubljeni:  Vlada i Dejana

Zaljubljeni: Vlada i Dejana | Foto: RAS

Naime, kako saznajemo od bliskog izvora, sportista je prekluče u društvu nove devojke priredio intimnije slavlje svog 30. rođendana u jednom restoranu.


- Vladimir je sa Dejanom i nekoliko prijatelja u nedelju u jednom restoranu proslavio rođendan. Nije želeo da pravi feštu, bar ne sada, kada ga je sve ovo snašlo oko razvoda. Ručali su, nazdravljali, neka dva sata su se zadržali u lokalu, a zatim je on sa Dejanom nastavio dalje. Nisu razmenjivali nežnosti, verovatno zbog toga što u blizini nije bilo fotoreportera - kaže naš izvor kroz osmeh i dodaje da je Stojketu prijalo što je na njemu bitan datum bila prisutna i 21-godišnja manekenka.

Porodično:  Bojana i Lav

Porodično: Bojana i Lav


- Pored njegovog brata i najbližih prijatelja, Stojketu je prijalo da tu bude i Dejana, sa kojom u poslednje vreme provodi sve više vremena. Da li mu je i šta poklonila za rođendan, moraćete da pitate njega, jer zaista ne znam - kaže nam izvor blizak golmanu.

I dok je Stojković uživao u krugu dragih ljudi, njegova još uvek zvanična supruga Bojana vreme je provela sa njihovim dvogodišnjim sinom. Manekenka i mali Lav kupali su se na privatnom bazenu, a da su oboje uživali, dokazuju i slike koje je Stojkovićeva okačila na društvenoj mreži Fejsbuk. Kako nezvanično saznajemo, uprkos njihovim zategnutim odnosima, Bojana je ipak čestitala rođendan svom i dalje zvaničnom suprugu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP