Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

FOTOMONTAŽA

„Titanik“, ogledalce i (ne)moguća misija!

Autor: P. Milovanović | 04.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

U doba svetske ekonomske krize koja pune četiri godine drma planetu, “Alo!” je rešio da bar nakratko izmami osmeh na lica razočarane populacije.

Smeh je najbolji lek za dušu i telo, zbog čega smo rešili da vas počastimo serijalom fotki, u kojim smo na naslovnice svetskih filmskih hitova ubacili portrete naših sportskih junaka, vodeći se događajima koji su obeležili 2012. godinu.

Pogledajte i pročitajte zašto je novi-stari predsednik Zvezde Dragan Džajić postao Tom Kruz, zašto je Lazaru Markoviću pripala uloga u čuvenom filmu Mel Gibsona “Poslednje Hristovo iskušenje”, ko je srpski “Helboj” - “Pakleni dečko”. Uostalom, da vam ne bismo baš sve otkrili, uživajte u fotografijama koje su pred vama.

Tomislav Karadžić i Siniša Mihajlović

Tomislav Karadžić i Siniša Mihajlović

Tole i Miha poput „Titanika”

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je sudbinu “Titanika” u 2012. godini kada su kvalifikacije u pitanju, pre svega zbog poraza od Makedonije i Belgije. Baš zato smo Karadžića i Mihajlovića poistovetili sa glavnim akterima - Džejkom (Di Kaprio) i Rouz (Kejt Vinslet).

„Pantela i ogledalce“

„Pantela i ogledalce“

„Pantela i ogledalce“
Bivši reprezentativac Srbije i član Olimpijakosa pronašao je mesto u “Snežani i sedam patuljaka”. Pantela uvek poslednji izlazi iz svlačionice, obožava da se licka, što je bilo više nego dovoljno da ga poistovetimo sa zlom kraljicom, čija čuvena rečenica glasi: “Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu.”

Sa Džajom je sve (ne)moguće

Sa Džajom je sve (ne)moguće

Sa Džajom je sve (ne)moguće
I Srbija ima svog Toma Kruza, bar kada je nemoguća misija u pitanju. Legendarnom Džaji, koji se posle brojnih zapleta i raspleta vratio na “Marakanu”, pripala je nezahvalna i teška uloga da posle pet sušnih sezona vrati titulu u Ljutice Bogdana. Vladanu Lukiću za tri godine to nije pošlo za rukom.

Mitrović „Pakleni dečko“

Mitrović „Pakleni dečko“

Mitrović „Pakleni dečko“
Uloga superheroja iz pakla kada je filmsko ostvarenje “Helboj” u pitanju na keca je pripala napadaču Partizana zbog njegovog vatrenog temperamenta. Mitrović je ove sezone izabran za najboljeg debitanta JSL, ali će ostati upamćen po crvenom kartonu protiv Nefčija, kada je sudiju počastio sa “Fuck You”.

“Poslednje Lazarovo iskušenje”

“Poslednje Lazarovo iskušenje”

“Poslednje Lazarovo iskušenje”

Pred supertalentovanim napadačem Partizana je blistava budućnost. U prilog tome idu unosne ponude koje su spremili predsednici Čelsija i Intera, Roman Abramovič i Masimo Morati. Zato, Markecu idealno pristaje naslovnica iz čuvenog filma u režiji Mela Gibsona - “Poslednje Hristovo iskušenje”.

Gospodar Bajko

Gospodar Bajko

Gospodar Bajko
Samo jedan čovek iz sveta fudbala po frizuri više se uklapa u čuveni filmski hit “Gospodar prstenova” - Karles Pujol. Ipak, kada su Srbi u pitanju, tu je mesto broj 1 rezervisano za golmana Zvezde, koji prema frizuri neodoljivo podseća na Froda i njegove prijatelje hobite.

Đurić kao Lejdi Gaga

Đurić kao Lejdi Gaga

Đurić kao Lejdi Gaga
Predsednik Partizana dosad nije demonstrirao svoje glasovne sposobnosti, tako da nije na osnovu toga “završio u koži” megapopularne američke pevačice Stefani Džermanote, poznatije kao Lejdi Gaga. Ovde je isključivo reč o njegovom imenu i nadimku, koji se savršeno uklapa uz “ovo” Lejdi...

Poslednji komentari
  • Bane Vreme: 04.01.2013 15:03h

    U moru besmislenih tekstova ovaj se bori za prvo mesto! Ne može se na silu biti duhovit

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP