Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

VANJA UDOVIČIĆ OBIŠAO PRIHVATILIŠTA:

Ujedinjeni možemo sve!

Autor: E. A. | 19.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u Obrenovcu s pripadnicima vojske i policije, koji rade na dostavljanju hrane i vode ugroženim stanovnicima.

“Važno je da svi ostanemo pripravni,  pratimo informacije i pomažemo čim  se ukaže potreba”, kaže ministar sporta i omladine

“Važno je da svi ostanemo pripravni, pratimo informacije i pomažemo čim se ukaže potreba”, kaže ministar sporta i omladine

On je još u subotu uveče obišao prihvatne centre širom Beograda i tom prilikom izrazio želju da se svi zaposleni u sportskim i omladinskim organizacijama, stipendisti Fonda za mlade talente i nosioci nacionalnih sportskih penzija odreknu jedne redovne dnevnice za saniranje šteta od poplava. Sa volonterskim radom nastavio je i juče, i to u Obrenovcu.


- Solidarnost, koju su građani Srbije i svi ovi ljudi pokazali svojim maksimalnim angažmanom na pomoći ugroženima, pokazuje da ujedinjeni možemo sve. Važno je da svi ostanemo pripravni, pratimo informacije i pomažemo čim se ukaže potreba. Najvažniji su ljudski životi, kao i da ovim ljudima koji su izgubili domove pomognemo na sve načine. Odbrana ljudskih života i gradova je prioritet, ali nema mesta opuštanju, jer nas veliki posao čeka kada se voda povuče i dođe vreme za sanaciju poplavljenih područja - rekao je Udovičić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP