Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NAVIJAČKI RAT

Umesto košarke, neredi u "Pioniru"! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. R. | 05.01.2013 - 21:41:00h | Komentara: 5

Utakmica 16. kola ABA lige između Partizana i Cibone (74:68) bila je prekinuta početkom druge četvrtine, jer je deo navijača crno-belih zasuo parket bakljama, dimnim bombama, upaljačima, posle čega su sudije naložile nadležnima da se taj deo tribina isprazni.

zabranjeni

"Zabranjeni" | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pošto je navijačka grupa crno-belih "zabranjeni" isterana iz dvorane, utakmica je nastavljena.

A, pre toga, i pored obraćanja kapitena crno-belih Vladimira Lučića navijači nisu prestali sa divljanjem, što je izuzetno iznerviralo Duška Vujoševića.

Trener Partizana prvo ih je zamolio a potom ušao u verbalni sukob s tim navijačima, nakon čega su obe ekipe otišle u svlačionicu.

zabranjeni

"Zabranjeni" nisu poštedeli ni trenera Duška Vujoševića

Interesantno je da je oko 4.000 navijača sa ostalih delova tribina povicima "cigani, cigani" izrazilo revolt ponašanjem ovih "navijača".

zabranjeni

Policija je bez većih problema ispraznila tribinu

Sukob je počeo još pre nego što se lopta zakotrljala u "Pioniru".

Podsetimo, sličan incident dogodio se na meču Budućnost - Partizan, kada je takođe jedan deo tribina dvorane "Morača" morao biti ispražnjen, ali je utakmica nastavljena.

Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 06.01.2013 06:41h

    ...pa nevjerojatno,koji je vrag u vas ušao...dobro vam je rekao vaš trener...vi ste sami sebi najveći problem... ...to je zasigurno pitanje i za psihologe,sociologe...a najviše za vašu policiju... ...da malo bolje pritegnete ove huligane,ne bi bilo više problema...ali očito da nekome odgovara da vas vani gledaju ko divljake...

  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 06.01.2013 09:26h

    Ovakve slike nisu zasluzne da se spomene,ovo nisu navijaci,za mene ovo su teroristi,toliko o tome,svima koji slave Bozic po Julijanskom kalendaru cestitam Badnje Vece,puno zdravlja,srece,ljubavi,para ,i svega ostalog od sveg srca zelim.

  • draza Vreme: 06.01.2013 13:58h

    Partizan treba izbaciti iz svih takmicenja i tacka.

  • lukic nikola Vreme: 07.01.2013 09:35h

    60 g navijam za PARTIZAN od Slovenije preko Zagreba i uvjek smo bili mi PARTIZANOVCI a i ZVEZDASI na njihovim utakmicama kao braca i znalo se kako se mavija.Ovo sada je sramota RODITELJA,DRUSTVA i KLUBOVA.Dok se ne dozovu pameti igrati bez navijaca jedino ih mogu TATE i MAME dovesti na utakmicu da vide kakva su im njihova najbolja djeca fino vaspitana,odgojena i sa puno ljubavi prema KLUBU i DRUGU.

  • Petar Vreme: 07.01.2013 14:29h

    Srce, dušu i telo sve za naš Partizan...!!! Kad bih došao na utakmici mog voljenog Partizan-a i da 90% navijača mi kliču da sam Cigan ili nedaj Bože Delija, to bi za mene bila najveća tragedija i najveći poraz u mom životu i sa bolom i tugom od sramote smog prema sebi nikad ne bih korčio niti na jednu utakmicu... Biti Grobar to je ponos čast i od Boga dato, jer Grobar se radja Grobar se ne postaje...! Jug i Partizan su naša svetinja...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP