Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SPORT I MODA

Vreme je i da srpski fudbaleri dobiju ovakve majice...

Autor: Milan Zdravković | 18.09.2012 - 12:57:00h | Komentara: 0

Fudbal je najpopularniji na svetu, a osim na dresovima, ponekada su i na majicama navijača iskazana osećanja o pojedinim igračima ili klubovima, sve ono što ovu igru čini lepom. Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih majica, koje se mogu pazariti u svim bojama i veličinama putem interneta, ali im je tamatika veoma zanimljiva.

Evolucija nas je naučila da smo nastali od majmuna, a navijači širom Engleske kao dokaz za to smatraju vezistu Totenhema Gereta Bejla.

Bejl

Bejl

Naravno da po izgledu Tevez nije najuspešniji prozivod fabrike lepote našeg gospoda boga, ali je to svakako dobar razlog da se nađe na majici.

Tevez

Mančini? Mansini? Mnogo je problema sa izgovorom prezimena italijanskog stručnjaka, a neki su ga na kraju prekrstili u Mankini, poznate tange sa Istlendsa.

ooooooooooo


Kažu da se samo Kineski zid vidi iz kosmosa na zemlji, ali mi se kladimo da i kosa belgijskog veziste iz redova Evertona ima tu privilegiju. Čupavi Maruan Felaini je uvek zanimljiv.

ddd

Pošto je "gazio" ženu nekadašnjeg saigrača Vejna Bridža, kapitena Čelsija Džona Terija porede sa Kvagmirom, poznatim švalerom iz serije "Femili gaj".

jj

Sa svojim ludim ispadima teško da ne možete da volite Balotelija. Volimo ga kao "Super Marija", poznatu video igricu, koja bi sigurno bila još popularnija kada bi Balotelija ubacili u nju.

fg

Eto, videli smo koliko su inventivni strani navijači... Potpisujemo da su srpski fudbalski fanovi mnooogo duhovitiji. "Alo!" vam daje šansu da se dokažete. Pošaljite nam izgled majice koju ste u fotošopu sami "skrojili". Objavićemo je - mnogo je lepše kad se svi zajedno smejemo... Materijala, hvala Bogu, ima diovoljno...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP