Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NOVAKOVA MOTIVACIJA:

Želim da Stefan jednog dana dođe da gleda moje mečeve, da tapše i podrži me!

Autor: B92 | 14.01.2015 - 17:24:00h | Komentara: 1

Gledati malog dečaka kako raste i napreduje iz nedelje u nedelje, njegove reakcije i osmehe, to su divne stvari u životu, rekao je Đoković.

Novak Đoković sa Stefanom

Novak Đoković sa Stefanom

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je da mu očinstvo daje veliki podsticaj da osvoji titulu na prvom gren slem turniru sezone Australijan openu.
Turnir u Melburnu počinje 19. januara, a Đoković je do sada četiri puta trijumfovao na ovom turniru (2008, 2011, 2012. i 2013.). Najbolji teniser sveta je postao otac u oktobru prošle godine, a tvrdi da mu rođenje sina Stefana nimalo nije promenilo pripreme za prvi gren slem sezone.
"U pogledu mog pristupa tenisu, sve ostaje isto. Mislim da imam veću motivaciju da ostvarim dobar rezultat ovde, u Australiji", rekao je Đoković.
On je priznao da je bio izazov uklopiti očinstvo i tenis.
"Federer je odličan primer nekoga ko je napravio pravi balans između privatnog i profesionalnog života. I dalje igra na najvišem nivou u našem sportu, a uz to je i otac četvoro dece. Imam samo jedno dete i znam koliku mi radost donosi to što sam otac, a i igram tenis u isto vreme. Zbog toga imam novu motivaciju, novu inspiraciju, i nadam se da će jednog dana sin moći da dođe da gleda moje mečeve, da tapše i podrži me. To je jedna od mojih želja", istakao je najbolji teniser sveta.
Đoković je ponovio da uživa u svakom trenutku koji provede sa Stefanom i suprugom Jelenom.
"To vam daje perspektivu. U profesionalnom sportu kakav je tenis, koji je veoma zahtevan, ponekad vas zanesu putovanja, igranje turnira i pomislite da je to jedino što imate u životu. Onda se ostvarite kao otac, porodičan čovek i shvatite da ništa ne može da se poredi sa tim. Imate i uspone i padove, očigledno, nije lako, jer je to velika odgovornost. Ali, to je bez sumnje najbolja stvar koja se desila mojoj ženi i meni i to je kruna naše ljubavi i veze koja traje više od devet godina. Gledati malog dečaka kako raste i napreduje iz nedelje u nedelje, njegove reakcije i osmehe, to su divne stvari u životu", zaključio je Đoković.
Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 14.01.2015 17:43h

    Aaahh, nogicaaaa :P srce malo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP