Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NAPADAČ ARSENALA BI USKORO MOGAO DA SE RAZVEDE

Žiru ušao u elitni klub švalera!

Autor: M. Grujić | 11.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Olivije Žiru priključio se ekskluzivnom klubu švalera Premijer lige! Iako je u Arsenal stigao kao oženjen čovek, slava najjače lige sveta mu je pomutila razum, pa je noć, a bogami i jutro uoči derbija sa Liverpulom, proveo sa atraktivnom manekenkom Selijom Kej.

Ljubio  i glavu  izgubio: Žiru

Ljubio i glavu izgubio: Žiru | Foto: Reuters

Vest o Žiruovom neverstvu objavio je irski „San”, a britanski mediji su ubrzo i objavili ko je devojka koja je francuskog napadača ostavila bez daha i naterala ga da prekrši pravila Arsena Vengera, koji je izričit u zabrani izlazaka pred utakmice.


Odluka trenera Arsenala o eventualnoj kazni još se iščekuje, ali jedno je sigurno, nije Žiru ni prvi ni poslednji fudbaler iz Premijer lige koji je prekršio bračni zavet.

Slučaj Džona Terija odjeknuo je Ostrvom kada je defanzivac Čelsija uhvaćen kako vara suprugu sa devojkom jednog od najboljih drugara - Vejna Bridža. Teri je tada izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske, kao i prijatelja sa kojim je provodio vreme u Čelsiju, a Vanesa Peronsel dobila je medijsku slavu, iako je pre toga bila poznata kao manekenka za donji veš.

Ona ga je smotala:  Selija Kej

Ona ga je smotala: Selija Kej

Neverstvo je, izgleda, prilično popularno među londonskim „plavcima” pošto je, poput Terija, i Ešli Kol osramoćen u medijima zbog prevare. Za razliku od Terija, Kol nije uspeo da sačuva brak sa prelepom Šeril Kol, a šta mu je bilo u glavi kada je prevario zbog prosečne frizerke Ejmi Volton nikada nećemo moći da znamo.
Ipak, pobednik u kategoriji švalera svakako je legenda Mančester junajteda Rajan Gigs, koji je svoju aferu čak pokušao da sakrije tražeći zaštitu pred sudom. Njegova afera trajala je čak osam godina, i to sa suprugom brata Rodrija! Nataša Gigs, koja je imala dvoje dece iz tog braka, jednom prilikom je i abortirala jer je nosila Rajanovo dete!

Žiru se još nije oglasio povodom medijskih naslova, niti je najavio da li će pokrenuti tužbu protiv irskog „Sana”, ali loša partija protiv Liverpula prilično ide u prilog tvrdnjama da je do jutra zabavljao Seliju Kej.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP