Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAJA NIKOLIĆ SAZNALA DA BIVŠI VERENIK IMA ŽENU I LJUBAVNICU

Abortiraću, neću Alenovo dete! (VIDEO)

Autor: B. Radulović | 28.01.2014 - 17:30:00h | Komentara: 10

Nenadani obrt u životu Maje Nikolić. Prvo neizmerna sreća, kada je saznala da nosi dete, sada već bivšeg verenika, Alena Savića. Zatim potpuno rastrojstvo jer je saznala da on u Holandiji ima i ženu i ljubavnicu Katarinu i da je povezan sa narko-dilerima.

Maja Nikolić

Maja Nikolić | Foto: Zoran Lončarević

 

Zbog svega toga, plačnim glasom nam je saopštila da će abortirati.
- U očaju sam i ne prestajem da plačem! Moj život se ruši i osećam se užasno. Odlučila sam da abortiram, jer sam saznala da ovo dete nije plod iskrene ljubavi. Svakom nevernom Tomi, koje misli da nisam u blagoslovenom stanju mogu da pokažem snimak sa ultra zvuka na koje sam redovno išla, ali sve je to sada uzalud. Jako mi je teško što sam donela odluku da ne zadržim bebu i zbog tog nemoralnog i grešnog čina već sam išla u crkvu da se ispovedim - potpuno skrhana priča Maja.

Maja izgubila starateljstvo nad Lazarom
Pevačica je prošle sedmice odlukom suda izgubila starateljstvo nad sinom Lazorom, kojeg ima iz braka sa Vukom Kandićem. Konačna presuda da će dete pripasti ocu je stupila na snagu, ali će narednih dana sud Maji izreći odluku koliko puta će i pod kojim uslovima moći da viđa sina. Iako je ona verovala da će nova reorganizacija sudstva promeniti prvostepenu odluku, od tog posla nije bilo ništa.

Ona navodi i razloge zašto se rastala od Alena sa kojim je donedavno cvetala ljubav. Fotografije našeg paparaca na kojima se vidi kako zajedno napuštaju jedan hotel u Beogradu, gde je on dolazio samo zbog nje, svedoče u prilog toj ljubavi.
- Saznala sam da u Holandiji ima zakonitu ženu, koja se zove Sandra Savić, kao i da se sve vreme naše veze viđao sa Katarinom Ješić, koja nas je proganjala u poslednje vreme, tvrdeći da mu je devojka, ali joj nisam verovala. Sam Bog me spasio bigamije! Sa njim i Katarinom ću pravdu potražiti na sudu, jer sam protiv nje podnela krivičnu prijavu kada me nedavno fizički napala. Posebno razočarenje bilo mi je kada sam saznala da je Alen povezan sa narkom-bosovima i da se bavi kriminalnim radnjama za koje imam dokaze. Njega zbog ogromnih dugova traže Albanci, Marokanci i Rusi koji mu već duže vreme prete - revoltirana je Maja, koja ne zna šta je sve snašlo u poslednjih sedam dana kada je klupko njegovih laži počelo da se odmotava.

Kad se Maja zagonetno smeje...

Iz doba ljubavi: Alen i Maja

 

Kako kaže, on joj zbog svega što o njemu zna sada preti:
- Zove me i preti, kaže da će u medijima reći kako sam u sekti, da zlostavljam svoju decu, da se bavim prostitucijom i da sam šizofreničarka.


Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.01.2014 17:44h

    ova zena je zivi sou program...

  • vestica Vreme: 28.01.2014 17:53h

    E boze kada vec ide u crkvu toliko pomozi joj ova zena stvarno nije normalna!Van svake pameti su stvari kojae ona prica i radi,ide u crkvu i oce na abortus boze,boze,boze...

  • odgovor Vreme: 28.01.2014 17:57h

    Nemoj Majo da abortiraš molim te nije dete krivo sama si kriva.Glumiš u svakoj emisiji pametnu ženu a u stvari si retko glupa osoba.Zabavljaš se sa nekim koga ne poznaješ i prvo ti nije važno,a sada si ljuta kada čuješ da je čovek oženjen.Sasvim je normalno da ima ljubavnicu pa ni ti nisi svetica.

  • emily Vreme: 28.01.2014 19:10h

    Maja bidi hrabra i jaka ,jedna naivna devojka uvek naleti na neki idiot

  • Ludi ja Vreme: 28.01.2014 19:13h

    Ljudi zar vam nije zao ove poremecene zene? pa batalite da jjoj dajete medijskog prostora,arod ce prestati da vas zbog takvih likova cita

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP