Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI OBRAČUN

Aca Lukas ismevao Karleušu!

Autor: A. V. - D. P. | 15.10.2013 - 20:30:00h | Komentara: 3

Šta Aca Lukas misli o pevanju Jelene Karleuše, svima je jasno stavio do znanja prošle subote, kada je jednu učesnicu „Zvezda Granda” iskiritikovao rekavši joj da je falširala i da je zvučala kao njegova koleginica i drugarica Jeca.

Kada je jedna od vidno netalentovanih takmičarki „Zvezda Granda” zapevala u subotu uveče, nikom od članova žirija nije padalo na pamet da pritisne taster i devojci tako dozvoli da im otpeva celu pesmu, osim Aleksandru Vuksanoviću, koji joj je dozvolio da izvede pesmu do kraja. Zbog ovog poteza zbunjeno su ga pogledali svi članovi žirija, a posebno je bio šokiran Šaban Šaulić, no ipak su dozvolili devojci da im otpeva pesmu do kraja.

Oštar  prema  „svojima“:  Aca Lukas

Samo sam se šalio: Aca Lukas | Foto: FoNet

 Kada je izvela kompoziciju, ispostavilo se da ni Lukas nije zadovoljan njenim pevanjem, a nakon oštrih kritika rekao je svima da je pevala kao Karleuša.
- Falširala si. Glasao sam za tebe jer sam mislio da ćeš se popraviti, ali nisi otpevala dobro - rekao je takmičarki Lukas i okrenuvši se prema ostalim članovima žirija pitao ih da li ih njen glas podesća na nečiji.

Kada su ga Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić pogledali u čudu, on je rekao:
- Ova ima isti glas kao Jelena Karleuša.

Ponosna: Jelena  Karleuša

Bez komentara: Jelena Karleuša

 Na Acinu izjavu prva je reagovala Zorica Brunclik, koja se glasno nasmejala i jedva zaustavila smeh. 

O ovom Acinom ismevanju Jelene Karleuše pokušali smo da dobijemo najpre njen komentar preko njenog portparola, koji se tokom jučerašnjag dana nije javio na telefon niti odgovarao na poruke. A svoju opasku za „Alo!” je prokomentarisao Lukas, koji nam je više puta, valjda da bi ubedio i sebe i nas, a možda i Jelenu, ponovio da se samo šalio.

- Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše. Ja sam se samo šalio, nisam mislio ništa loše - ponavljao je folker ovu rečenicu kao mantru.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 16.10.2013 07:36h

    Lukas je u pravu, one em što ne zna da peva em je jako zla žena. Kako je nije stid da stalno laže i maže kao njena majka a ne pomisli da to zlo može da joj se vrati kao bumerang! Ko drugome kopa jamu sam u nju pada!

  • Ludi ja Vreme: 16.10.2013 09:26h

    Ismevao ?? pa covek je rekao cistu istinu ,kao sto rekoh vreme je da i ona oseti kad se neko sprda sa njom i kada je proziva,ZASLUZILA JE

  • gavrilovic Vreme: 16.10.2013 12:13h

    Jadnik je taj Lukas.Njega tek ne mogu ni da slusam,ni da gledam.Jelena je veoma zgodna zena, koja ima smisla za biznis,a nije krestava smederevska baba, sa pink uzasom na glavi.Sps ponovo jase na metli, zahvaljujuci teskoj politickoj situaciji u Srbiji.Strasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP