Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUKOB

Aca Lukas pretio i deci Saše Mirkovića!

Autor: Blic.rs | 19.12.2013 - 21:40:00h | Komentara: 0

Sada mi je dosta svega! Sada ćeš da vidiš i da me zapamtiš! Smrade! Gov... - pisalo je u SMS-ovima koje je folk pevač Aca Lukas poslao svom menadžeru Saši Mirkoviću. Posle toga je telefonom pretio Mirkovićevoj deci i psovao ih.

Sve pretnje su u krivičnoj prijavi koju je Mirković podneo protiv Lukasa, zbog čega je pevač pozvan da da izjavu zaječarskoj policiji.

Da li će nastaviti  malerozni niz:  Aca Lukas

Aca Lukas | Foto: Mitar Mitrović

 Poslovne nesuglasice Saše Mirkovića i Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, traju od početka novembra. Pevač je menadžeru poslao niz poruka od 17. do 27. novembra, iz kojih je jasno da je besan zbog tekstova koji su objavljeni u tabloidima, a ubeđen je da su potekli od njegovog menadžera Mirkovića.

“Lažove. Znam da je sve to tvoje maslo. Sada ćeš da vidiš šta ja umem”, napisao je Lukas u jednoj poruci.

Najteže pretnje, kako je Mirković naveo u prijavi podnetoj policiji u Zaječaru, Lukas je uputio 4. decembra u telefonskom razgovoru. Saša Mirković je sedeo u restoranu u Novom Beogradu, a kada je Lukas počeo da preti, Mirković je uključio spikerfon kako bi sve čuli njegovi prijatelji za stolom. Upravo jedan od njih posvedočio je u zaječarskoj policiji da je Lukas psovao i vređao Mirkovića, ali i pretio njegovoj deci.

Vodi računa  o svojima:  Saša Mirković

Saša Mirković | Foto: Vesna Lalić

 Pošto je u trenutku podnošenja prijave pevač Aca Lukas bio na turneji u Americi, u policiju je otišao u ponedeljak, 16. decembra. On je u policiji saslušan u svojstvu građanina i nakon izjave otišao je kući.

„Nisam pretio Mirkoviću. Nisam takav čovek. Ja nisam nasilnik. Nikada niko protiv mene nije podneo prijavu za pretnje. Istina je da sam ga zvao i da smo se dopisivali, ali sve je on to pogrešno shvatio. U životu ne bih ugrozio nečiju sigurnost. To što je između nas, biće rešeno, mi ćemo se raskusurati i niko neće nikom ostati dužan“, rekao je pevač, nakon čega je potpisao zapisnik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP