Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAJKA MACE DISKRECIJE TVRDI:

Aca Lukas spavao sa mojom ćerkom!

Autor: Alo.rs | 18.03.2015 - 23:00:00h | Komentara: 40

- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao da će je pogurati u "Zvzde Granda" - izjavila je Enesa Hodžić, majka bosanske starlete Mace Diskrecije.

Pomoć  potražio u  policiji:  Aca Lukas

Aca Lukas | Foto: Milorad Milanković

- Nija ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - rekla je za Kurir majka učesnice rijalitija "Parovi".

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija | Foto: Instagram/senadanurkic

Ona, takođe, otkriva da njenu ćerku nije samo Lukas prevario, te da je lista onih koji su joj nudili novac za seksualne usluge poduža i da su prednjačili likovi s estrade.

ACA LUKAS:

Kakva, bre Maca? Nikad nisam čuo za tu osobu!

- Da li vi mene zajebavate?! Kakva, bre, Maca, o kome vi pričate? Ma, i moja mama je rekla da je dobra s kraljicom Elizabetom, pa nije. Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i populanosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i "Parova". Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čui za tu osobu. Kakve, be, "Zvezde Granda" i ostale zajebancije - rekao je Lukas.

- I menadžer Selme Bajrami Mirko Pavić nudio joj je da spava s njim, a da će joj zauzvrat snimiti CD. Uslovio ju je da će, ako bude spavala s njim, imati karijeru kao Selma. Međutim, Maca je njemu rekla: "Kad mi snimiš album, onda može", a meni je sve ispričala: "Ja ću njega, majko, zafrknuti (prevariti, prim. aut.), pošto su i mene više puta zafrknuli, samo da mi snimi album. Od toga nikad ništa nije bilo i nikada se više nije javio.

Starletina majka ističe da su loša iskustva s muškarcima ostavila trajne posledice na Macu.

- Moje dete se mnogo razočaralo u muškarce i sada je s njima samo iz interesa. Zabavlja se samo s onima od kojih ima koristi i koji imaju debeo džep, ali se prostitucijom ne bavi.

Iako je Macu majka podržala u njenoj odluci da uđe u rijaliti, postoji stvar preko

OTAC JE NIJE PRIZNAO

Maca se stidi svog porekla

Senada je vanbračno dete. Biološki otac je nikad nije priznao, iako zna za nju, nije imao želju da je upozna i ona se toga stidi. Udala sam se nakon što sam nju dobila i taj moj suprug ju je odgajao i pazio dok nije umro. Nju je sramota da objavi i ko joj je mati i porodica. Sad nemamo nijednu zajedničku sliku, samo kad je bila mala - ne krije Macina majka.

koje nikad ne bi prešla.

- Ja sam joj rekla pre nego što će ući u taj šou: "Ako budeš imala seks pred kamerama, kući mi na oči ne dolazi!" Nijedna karijera nije vredna takve sramote, niti nagrade i para.

Hodžićeva kaže da ćerku redovno gleda, a o kako se ponaša u luksuznoj vili , prema njenim rečima, ne razlikuje se od njenog ponašanja u privatnom životu.

- Ona se ponaša isto kao u rijalitiju. Veoma je osetljiva i ima kompleks niže vrednosti. Oduvek je želela da ima skupu i lepu graderobu i da se lepo oblači. Želi da na brz i lak način dođe do velikih para. Nikad nismo smeli da joj kažemo da postoji neko lepši od nje, jer ne ume da primi kritiku - zaključuje majka Mace Diskrecije.

Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 19.03.2015 00:07h

    Bez komentara !!!!!!!!!

  • Bibis Vreme: 19.03.2015 01:17h

    Tuzna zena... Zna sta je rodila... Gospodjo, cak i da je bila sa Acom i da joj je platio za to, on je tu ipak samo korisnik usluga, a vasa kcerka ta koja ih pruza i naplacuje. Koliko sam razumela uzela je te pare. Odmah u zatvor zbog prostitucije. Ako vec tvrdite tako nesto. Bolje da ste se bavili vaspitavanjem kcerke i osnovnim obrazovanjem.

  • Pedja Vreme: 19.03.2015 01:24h

    KAKO JE NIJE SRAMOTA???

  • indiskretna Vreme: 19.03.2015 06:03h

    Ako je Maca Diskrecija, mama to sigurno nije. :)

  • Doktor Vreme: 19.03.2015 06:08h

    Vidiš, kako brižna majka - čuva stražu ćerci dok ova šljaka a sad je i njen menadžer.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP