Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE IMAO HRVATSKU ZASTAVU

Aca Lukas: U Mostaru su mi poklonili dres!

Autor: E.A. | 31.10.2014 - 23:30:00h | Komentara: 7

Folk pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja domaće javnosti nakon što je u medijima objavljena fotografija sa njegovog nastupa u Mostaru na kojoj je pevač pozira ogrnut hrvatskom zastavom. Ipak, ne radi se o zastavi, nego o dresu koji je pevaču poklonio jedan od njegovih fanova.

Ipak neće  na sud: Aca Lukas

Aca Lukas | Foto: Rajko Ristić

-Ne znam zašto se od svega ovde pravi fama, poklonili su mi dres i ja sam ga nekoliko sekundi zadržao kod sebe kako bih ispoštovao te ljude, koji su moja publika. Šta je trebalo, da ga bacim, e pa ja sam vaspitan čovek, i isto bih postupio sa dresom Malezije i Azerbejdžana, rekao je Lukas u četvrtak uveče pre početka nastupa u prestoničkom klubu Topčiderska noć.

Inače, u dupke punom klubu našli su se Acina supruga Sonja, Romana Panić, Miša Mijatović, pinkova zvezda Nikola Petkovic ali i brojne druge poznate face koje su uz Lukasove hitove đuskale do jutra.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Zarko Vreme: 31.10.2014 23:55h

    Nisi morao da bacis mogao si da ga odlozis sa strane, a ne da se ogrnes njime, i njihovi pevaci gostuju ovde pa nijedan ne stavi nas dres na ledja, razocaravajuce je da se prodajete tako sitno. Ceca ciji nisam fan to nikad nebi uradila i zato je postujem inace ne slusam njenu muziku, a ti Aco treba da se stidis

  • bordzija Vreme: 01.11.2014 07:33h

    U potpunosti se slažem sa Žarkom, njihovi pevači naknadno pljuju po Sbiji iako su natrpali dzepove evrima. Severini takav postupak ne bi pao niti na kraj pameti, a kada se sudila sa Milanom Popovićem ustvrdila je kako je Srbija "crna rupa" u kojoj vlada kriminal. Pa da i je tako, ona nije pozvana da sudi o tome. Verovatno se Aca prepao, jer biti na jednom takvom gostovanju , a ne ispoštovati domaćina ? Najokorelije ustaše potiču iz Hercegovine, no to nije opravdanje !

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 01.11.2014 09:45h

    Pa ko kaže da nije sve u novcu. Zarad nekog honorara da mu hrvat poturi GU..CU, verivatno bi je poljubio, kao što ljubi šahovnicu, jadnom rečju (svaka čast pojedincima) ali većini je dostojanstvo NULA.

  • Bora Vreme: 01.11.2014 09:47h

    Mora jadan covek sve da trpi kako bi zaradio dinar , dug da vraca i malo s,,,,,,.zbog takvih se ratovi gube,,,,,,neznam kako ce ga prihvatiti u Srbiju,,

  • Južbina Vreme: 01.11.2014 11:01h

    Kao da je važno šta si imao - važno je da se vest vrtila dan - dva po novinama, da su stotine krenule da te pljuju. Što nije istina, koga je briga? Eno, već ima nova vest: Seka u krevetu sa nepoznatim muškarcem!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP