Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPUŠTEN

Aca Lukas: Više ne komentarišem kolege, neću da im dajem besplatnu reklamu! (FOTO)

Autor: E.A. | 04.04.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

U klubu “XY” sinoć je održana mini revija i promocija brenda majica koje je dizajnirao Aca Lukas. Popularni pevač kaže da je na ovaj način želeo da ostavi svoj lični pečat kao i da su majice namenjene njegovim najvernijim fanovima.

Aca Lukas Foto: Mitar Mitrović

Foto: Mitar Mitrović

- Majice su napravljene po uzoru na ono što ja privatno volim da nosim. Sonja je osmislila ceo dizajn, ja ne znam to da radim. Bio sam tu samo da dam neku sugestiju. Imam puno vremena, puno ideja i lepa je stvar kada možeš ime da staviš na nešto što si osmislio i da ostaviš svoj lični pečat - rekao je Aca za Telegraf.

Kao podrška Aci, došli su Žika Jakšić i Dajana Jakšić, koji su nosili Acine majice, Toma Blek Panters kao i mladi pevač i voditelj “Zvezda Granda” Milan Mitrović.
-Između nastupa imam dovoljno slobodnog vremena da mogu da se posvetim nečem drugom. Sonja se bavi modom, a ja volim da nosim takve majice, pa smo napravili jedan sklop. Sve svetske zvezde u inostranstvu imaju svoje brendove – dodao je pevač.

Aca Lukas Foto: Mitar Mitrović

Foto: Mitar Mitrović

- Ove majice su komercijalne, mogu se kupiti. Prodaju se onlajn na mom sajtu. Jedan deo prihoda od prodaje majica ići će u humanitarne svrhe - rekao je Lukas uz napomemenu da će taj deo novca biti doniran školama, kao i nezbrinutoj i bolesnoj deci.

Aca je rekao da nema konkretne uzore u svetu dizajnera i kreatora već je uradio nešto što se njemu lično dopada.
- Što se tiče modnih kreatora, mi smo ovo napravili na fazon onoga što ja volim da nosim. Po uzoru na američke brendove koji nisu ovde toliko poznati, a motivi koje volim su rokenrol i mrtvačke glave – objašnjava popularni pevač.

Aca Lukas Foto: Mitar Mitrović

Foto: Mitar Mitrović

Lukas je napomenuo da sve kolege poštuje i da ne želi da se obazire više na komentare upućene njemu jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu.

S obzirom da se bavi muzikom, a sada i modom, ima ispunjen emotivni život, pitali smo ga da li mu je ostala i neka neostvarena želja.
- Nemam neostvarene želje, jer ja nisam čovek koji želi nešto što ne može da ostvari. Jako sam realan, želim samo ono što mogu da ostvarim. Ako nešto ne mogu, ja to ni ne želim – zaključio je Aca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP