Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODIČNA DRAMA

Aco Pejović bdi nad bolesnom suprugom!

Autor: A. Radojević | 26.02.2015 - 09:42:00h | Komentara: 10

Pevač Aco Pejović preživeo je pravi pakao pre dva dana kada je njegovoj ženi Biljani pukla aneurizma, odnosno kada je doživela izliv krvi u mozak. Kako „Alo!“ saznaje, Biljani je u utorak pozlilo, a ona je odmah prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, a zahvat je trajao do duboko u noć.

Aco se neprestano moli da sa Biljanom  bude sve u redu i da  se brzo oporavi

Aco se neprestano moli da sa Biljanom bude sve u redu i da se brzo oporavi | Foto: Vesna Lalić

– Aco nije mogao da veruje da se tako nešto može desiti njegovoj ženi. U trenutku kada je Biljani pozlilo, on je brzo reagovao i odmah je prevezena u bolnici. Tamo su ustanovili da je u pitanju izliv krvi u mozak i ona je hitno operisana. Sa njom je u operacionoj sali bio najbolji tim lekara, ali je operacija dugo trajala, i to do duboko u noć - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak porodici Pejović, i dodao da pevač nije znao gde se nalazi kada mu je saopšteno da mu je supruga loše.


– On je sve vreme bio u bolnici i čekao da doktori ustanove šta mu je sa suprugom. Bilo mu je loše, ali je zbog ostalih ljudi pokušao da ostane pribran, a kada su mu rekli da je Biljana imala izliv krvi u mozak, ostao je šokiran. Svakog trenutka se moli da sa njom bude sve u redu i da se brzo oporavi. Nakon operacije, Biljana je prebačena na intenzivnu negu, a lekari non-stop prate njeno stanje. Aco u prvom trenutku nije znao kako da svojim ćerkama saopšti šta im je sa mamom, ali je to morao da uradi - objašnjava izvor blizak porodici.

Operacija trajala do duboko u noć

Operacija trajala do duboko u noć | Foto: Zoran Ilić


Pokušali smo da kontaktiramo sa Pejovićem, da bismo saznali kako je sada njegova supruga, ali do zaključenja ovog broja nam to nije pošlo za rukom.
Podsećanja radi, Aco Pejović je više od dve decenije u braku sa Biljanom, i sa njom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu. On je retko pričao o svojoj porodici u javnosti, ali je opšte poznato da mu je supruga u svakom trenutku bila najveća podrška. Pre više od godinu dana Pejovićeva supruga Biljana je ostala u drugom stanju, ali je bebu, nažalost, izgubila. Kako je veliki vernik, Pejović je u tom trenutku na pet dana otišao u manastir Hilandar, kako bi se odmorio, ali i oporavio od te vesti.
Poslednji komentari
  • ccc Vreme: 26.02.2015 10:36h

    Bas mi je zao.Puno srece,brz oporavak.

  • buki Vreme: 26.02.2015 12:21h

    da li vi novinari mislite da je toj nesrecnoj zeni stalo da pisete o ovome. sramota kako nase novinarstvo tone. bolje da malo istrazujete neke druge stvari i vidite kako cemo da prezivimo

  • nina Vreme: 26.02.2015 12:30h

    Jadna zena, nadam se da ce sve biti u redu

  • pera Vreme: 26.02.2015 12:37h

    Aco legendo,budi jak izdrzi,dat ce Bog i sve ce na kraju da se dobro zavrsi,jer ti si dobar covek,a dobro se dobrim vraca.

  • Aleksandar Vreme: 26.02.2015 13:30h

    A da li bi ti isti lekari tako hitro reagovali ili da li bi se skupili tako eminentni strucnjaci da urade to isto i spasu nekog No name obicnog smrtnika. NE SIGURNO. Probano pre neko vece u Urgentnom dosli u 18h, izasli u 02h. Ako je to URGENTNO, onda sam Kraljevic Marko. Gosp. Aco, neka vam je supruga ziva i zdrava i da se vrati vama i deci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP