Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GAZDA NAJPOPULARNIJE HRVATSKE DISKOTEKE:

Adil je šupak!

Autor: S. A. | 17.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 16

Otkad se u medijima pojavila informacija da je Adil Maskutović pretukao svoju lepšu polovinu Anu Ramadanovski, agonija ovog pevača ne prestaje!

Adil Maskutović

Adil Maskutović | Foto: RAS

Naime, na društvenoj mreži oglasio se vlasnik najpopularnije diskoteke u Hrvatskoj, koji je napisao da ga je, sada već Džejev bivši zet, prevario i u poslednjem trenutku i otkazao nastup. Naime, gazda kluba Marinko Bobinac obavestio je goste svog lokala da se Adil neće pojaviti jer nije ispoštovao dogovor koji su imali kada su pregovarali oko njegovog gostovanja.


- Obaveštenje! Šupak Adil otkazao je koncert zbog nepoštovanja dogovora, Dogovor je bio da mu se kapara u iznosu od 1.000 evra pošalje mesec dana pre nastupa, a ostatak od 5.000 evra deset dana pre nastupa. A gospodin je zahtevao da ima i tri sobe. Koja je tvoja garancija onda kretenčino? Smeće jedno! - napisao je besan vlasnik.

Otvoreno pismo na Fejsbuku

Otvoreno pismo na Fejsbuku

Mnogi komentari ispod ovog statusa bili su da je pevač bahat, da ne treba nikada više da ga zovu da gostuje tamo, a nekima je bilo žao što neće imati prilike da ga slušaju.

Podsećamo da je Maskutović otkazao sve nastupe koje je imao zakazane do kraja ovog meseca iz straha od suočavanja sa publikom, a čak ni za doček 2014. godine neće raditi kao što je planirao, pa će u jednom beogradskom klubu umesto njega gostovati Aco Pejović. U želji da čujemo šta Maskutović ima da kaže na ovu temu, pozvali smo ga, ali se do zaključenja ovog broja nije javio.
Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 17.12.2013 08:34h

    bravo brate hrvate,ulaznice samo njima pa koliko bagra od pevaca proda toje njihovo. a ne da bucu kao tosu zvezde neke ma....mu im je....

  • Natasa Vreme: 17.12.2013 09:09h

    Isto sve ovo se moze reci i za njihove pevace...razlika je jedino u tome sto pojedini nasi pevaci tamo plate i porez za nastup, a hrvatski u Srbiji ne placaju nista.

  • Nina Vreme: 17.12.2013 09:28h

    Pa neka dovede Terezu Kesoviju da im peva !!!!

  • milos Vreme: 17.12.2013 09:37h

    Svaka ti cast druze!!! To je bagra neopevana...nepismenjaci i lezilebovici, cast pojedincima naravno... Moje je misljenje da su i vlasnici lokala krivi jer pristaju na te uslove a verovatno svoje konobare placaju prema procentu izbacenog pica pa bih tako trebali i sa ovim umisljenim i smesnim zvezdama, koliko karata toliko para..

  • Haakala Vreme: 17.12.2013 09:45h

    Potpuno se slazem sa gospodinom Marinkom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP