Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SASLUŠAN MAKSUTOVIĆ

Adil: Nisam tukao Anu, samo sam je protresao!

Autor: A. Radojević - E. Sadiku | 11.12.2013 - 20:50:00h | Komentara: 6

I dok u javnosti oštro demantuje da je pretukao nevenčanu suprugu i majku njegovog sina, Anu Ramadanovski, Adil Maksutović je juče ujutru saslušan u policijskoj stanici u Borči, gde je priznao da je došlo do fizičkog kontakta između njega i supruge. Kako „Alo!” saznaje, Adil je pred inspektorima rekao kako je Ana vređala njegovu majku, a on ju je zatim „samo protresao”, ali ne i tukao.

Ispričao  svoju verziju  incidenta: Adil  Maksutović

Ispričao svoju verziju incidenta: Adil Maksutović | Foto: Miloš Perić

 - Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dve su se posvađale. Ana je počela da vređa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao - ispričao je Adil u policiji, nezvanično saznaje „Alo!”. Kako nam je rečeno, zapisnik je napravljen i ceo predmet će biti predat tužilštvu, koje će odlučiti šta će dalje.

Stanicu  napustio  ozbiljan...

Stanicu napustio ozbiljan... | Foto: Miloš Perić

Inače, Adil je u policijsku stanicu došao nešto pre devet časova, a po ulasku nije želeo da daje izjave. Nakon provedena dva sata sa inspektorima, Maksutović je napustio stanicu i u prvi mah se pravio da nas ne vidi i ne čuje.

...a pred  novinarom  i fotografom  se smeškao

...a pred novinarom i fotografom se smeškao | Foto: Miloš Perić

 
Na naše pitanje zašto je demantovao da je tukao suprugu, kada je ona to potvrdila, Adil nije želeo da govori.


- Molim vas, možete li samo da se pomerite - bilo je sve što je pevač rekao, a na naše insistiranje da nam treba izjava, Maksutović se raspitivao za naše zdravlje.

- Kako ste vi? Da li ste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete, pojedete? - upitao nas je Adil, a na konstataciju da hoćemo, ukoliko i on krene sa nama, Maksutović je zalupio vratima automobila, dok je sve vreme imao osmeh na licu.

Podsećanja radi, Adil je u petak uveče fizički nasrnuo na Anu, a zatim je šamarao, tukao i udario u stomak. Ana je odmah slučaj prijavila policiji, a sa tatom Džejem u subotu ujutru otišla na pregled u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca stvorili hematomi. Dok je Adil demantovao da je tukao i tvrdio da mu neko smešta, Ana je za naš list potvrdila da je dobila batine od pevača, a „Alo!” ju je i uslikao ispred klinike u Višegradskoj ulici.

Ana se vraća na Dorćol!

Ana Ramadanovski je nakon batina koje je dobila od Adila Maksutovića, otišla kod svoje majke Nade u Kotež, gde će neko vreme boraviti sa sinom. Međutim, Ana planira da se za nekoliko dana, kada se stiša situacija preseli u svoj stan na Dorćolu.

Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić

Čeka odluku tužilaštva: Ana Ramadanovski | Foto: Vesna Lalić

 - Ana je i dalje u šoku zbog svega šta se desilo, ali sada samo misli na svoje dete i da njemu bude dobro. Trenutno je kod mame Nade, ali će se uskoro preseliti u svoj stan na Dorćolu. Ona želi da se malo stiša ova cela priča, kako bi mogla sa svojim sinom na miru da živi. Inače, Adil pritiska Anu da povuče tužbu i da ne priča o ovog događaju. On je zato i dao saopštenje u kom demantuje da je do tuče došlo, a sve to u nadi da će Ana povući krivičnu prijavu - izjavio je za „Alo!” izvor blizak Džejevoj ćerki. B. R.


Estrada ogorčena: Adilu treba zabraniti da se pojavljuje na televiziji!


Nakon što je Ana Ramadanovski potvrdila da ju je Adil Maksutović tukao i udario u stoak, estrada je ogorčena na pevača o čemu su juče najviše pisali na društvenoj mreži Tviter.

Tanja Vojtehovski: Ne idite na Adilove nastupe!
- Ne pozivati Adila u TV emisije, ne uzimati intervjue i ne ići na njegove nastupe. To je deo građanske svesti.
Marijana Mićić:
Adila poslati u ludnicu!
- Ovom pevaču što bije ženu bih pored redovnih kazni zabranila da se ikada više pojavi na TV-u! Da ga niko nikada više ne vidi. Po njegovim izjavama čini mi se da mu je karijera važnija od žene i posledica onoga što joj je uradio! Jadnik. Pretuče ženu, a onda izjavljuje: Neko mi namešta, ljubomorni su na moju karijeru! Isuse, u ludnicu!
Željko Vasić:
Bez komentara!
- Adil krvnički pretukao Džejevu ćerku! Fin neki mladić... No comment
Suzana Vukašinović: Žene, ne vraćajte se nasilniku!
- Apel na žene, koje su bile žrtve porodičnog nasilja, ne vraćajte se nasilniku, jednom nasilnik, uvek nasilnik. Živim za dan kada će se doneti zakon kao na Zapadu, pa da se nasilnici smeste u ustanovu na lečenje ili iza brave.
Goca Tržan: Nasilje nad ženama je samo sjajna vest!
- Nažalost, nasilje nad ženama je u ovoj zemlji samo sjajna vest koja prodaje novine, za par dana nikom nista. 
Poslednji komentari
  • zorica Vreme: 12.12.2013 00:03h

    Ne lazi vise bivsi pevacu. Reci posteno da ti je najvaznija u zivotu lova, karijera i mama!!! Iskompleksiran si, folirant si, glumac-Holivud place za tobom...? Ali tamo nije nas KRALJ DZEJ da te progura!!! Pretukao si Anu, jer ti je vredjala mamu???Sto lazes, tvoja mama sa tobom u Holivud, a nasa Ana ce se oporaviti i u miru i blagostanju gajiti svog sina, a pomocice joj cela Srbija!!!!Da li ti je ovo dovoljno bivsi pevacu? Mami pevaj!!!

  • mare Vreme: 12.12.2013 00:09h

    iskreno se nadam da nece i dete tako da protresa, djubre nasilnicko

  • smiljana Vreme: 12.12.2013 09:49h

    Nemam komentar za ovo nasilnicko ponasanje

  • Mirjana Vreme: 12.12.2013 14:13h

    Marijana Micic, ko to bese? Goca Trzan, jel to ona sto kad peva, trese se kao da je ukljucena na 220 W. Seta pionire. Ostavite Adila i Anu da sami resavaju svoj problem. Ali ako je Ana vredjala njegovu majku, nije vazan razlog, onda je i normalno da je on odreagovao.. Postupak nije u redu ali eto, desilo se. Ja i dalje volim da slusam Adilove pesme. Sjajan decko i sjajan pevac. Sve ostalo je njegova privatna stvar.

  • zoran Vreme: 12.12.2013 21:49h

    Ako je Adil pretukao Anu, treba mu ruke ostraniti, ali ako se bzv dise hajka, kao sto je bilo i za roditelje one male... onda treba ugasiti sve novine, i nabiti svakoj koja lazno optuzuje muza, ili muz koji optuzuje lazno zenu... Vi ste isto skotovi, jer ne znate ko je stvarno kriv, rekla kazala, pa najlakse je optuziti... Bili ste sigurno u nekoj situaciji kad niste krivi, a neko vas optuzuje.... Najbolje pustiti drzavne organe, pa nek' rade svoj posao, a ne vi da komentarisete tracare!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP