Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TVRDI DA SU SE SAMO SVAĐALI

Adil pred sudom negirao da je tukao Anu!

Autor: B. Radulović | 12.02.2014 - 18:00:00h | Komentara: 1

Pevač Adil Maksutović, kojeg je nevenčana supruga Ana Ramadanovski pre dva meseca prijavila policiji da je fizički nasrnuo na nju, juče se pred javnim tužiocem branio da Džejevu ćerku nije tukao, već da su se samo svađali. Naime, nakon što je Ana izjavila da ju je Maksutović šamarao i udarao u stomak, pevač je pokušao da ubedi nadležne organe da nije kriv i da je to bila klasična bračna svađa.

Stanicu  napustio  ozbiljan...

Adil Maksutović | Foto: Miloš Perić

Iako mu je saslušanje bilo zakazano juče za 11 časova, Adil je u zgradu suda ušao pre devet sati kako bi izbegao novinare. Za razliku od prošlog puta, kada je ušao na službeni ulaz i parkirao se na parkingu za zaposlene suda, on je sada došao na glavni ulaz, dok ga je na suđenje dovezao advokat Goran Petronijević, koji se parkirao u javnoj garaži. Saslušanje pevača pred zamenikom javnog tužioca Sašom Milijanovićem trajalo je do podne, nakon čega je Adil potpuno nem otišao kući.


- Molim vas, nemojte - bilo je sve što je njegov advokat rekao na brojna pitanja novinara koji su Adila pratili do garaže.


Kako saznajemo, pevač je u sudnici bio pričljiviji nego pred medijima.
- Adil je negirao sve navode zbog kojih je okrivljen i odgovorno tvrdio da nije tukao Anu Ramadanovski. On je istakao kako je te noći, kada je Ana pozvala policiju, došlo do verbalnog sukoba između njih. On je izjavio da nikakvog fizičkog kontakta nije bilo, za šta se tereti - kaže naš izvor blizak istrazi, dok Ana nije odgovarala na naše pozive.


Podsećanja radi, on je i pred inspektorima policijske stanice u Borči odmah nakon incidenta krajem prošle godine rekao da je Anu samo protresao jer se svađala sa njegovom majkom. Nakon što svi iskazi budu uzeti u obzir, svedoci saslušani, kao i prikupljeni dokazi, tužilaštvo će odlučiti da li će protiv Adila biti podignuta optužnica. Ana, koja je početkom decembra pozvala policiju kako bi prijavila nasilje u porodici, kasnije je odustala od podizanja optužnice jer, kako kaže, ne želi da otac njenog deteta bude u zatvoru.


- Jeste, sve je istina. Tukao me je, šamarao i udario u stomak, sve je to istina, ali nemam nikakve modrice. Nisam ležala u bolnici, sada sam samo bila na pregledu. Kao što vidite, ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste. Ja nisam medijska ličnost i ne želim da pravim špansku seriju od ovoga, zato vas molim da me ostavite na miru - pričala je svojevremeno ćerka Džeja Ramadanovskog.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 13.02.2014 07:32h

    Ми који смо у браку неколико деценија тврдимо да су жене чудо!Ти,бре,испружиш песницу а жена у инат на њу насрће до бесвести?Ти испружиш ногу а жена опет налеће?То ми никада није било схватљиво.Неки испруже нож и нађе се неко да на то налети два или три пута?А ЗА СВЕ ТО ТИ НИ КРИВ А НИ ДУЖАН!Мој синко,Адиле,да си се ти оженио против неке као што је моја Радојка у старту би знао да ти не падне на памет ни да подигнеш руку?Страдао би ти и када би је од шале пљеснуо по гузи!Никада ми,бре,није пало на памет да ударим моју Радојку јер велим већа јој мука не треба када ме трпи овако блесавог!А када спреми питу са јабукама или гибаницу,бато,у руке је љубим!У противном бих јео 'леба сас мас' и паприку уз размишљање да није нешто додатно турила ... Добро,да се не изражавам!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP