Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVAKO ZA SEBE

Adil protiv Džeja: Dva slavlja za jedno dete

Autor: | 17.10.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Mlađi pevač se veselio s kolegama, tast je bio sa svojim društvom, a majka naslednika je bila kod kuće.

Naime, Adil Maksutović (31) je u sredu u jednom beogradskom restoranu organizovao veliko rođendansko slavlje sinu Adrijanu (1), kojeg je dobio iz braka sa Anom Ramadanovski (27), Džejevom (50) starijom ćerkom, ali, kako saznajemo, oni nisu bili među željenim zvanicama. Pevač je sa svojom familijom, prijateljima sa estrade i sinom uživao u slavlju.

Veseli deda: Džej u zanimljivom društvu

Veseli deda: Džej u zanimljivom društvu

- Bilo je zaista veoma emotivno, Adil je odličan otac i divan domaćin. Potrudio se, ne odvajajući se od sina, da se svi prijatno osećaju i uživaju. Svi smo se sjajno proveli na proslavi, a Adrijan je bio presladak u malim farmerkama i sakou. Toliko smo se provodili da se ni ne sećam kakva je bila torta. Još uvek sam promukla od pevanja - kaže za „Blic“ pevačica Andreana Čekić, koja je pevala na proslavi.
Osim „Grandove“ pevačice, na slavlju, koje je trajalo do zore, zvanice su zabavljala tri benda, s kojima su pevali i Verica Šerifović i Rade Kosmajac. Ipak, s druge strane, ponosni deda Džej iste večeri je u svom klubu napravio odvojeno proslavu za svoje prijatelje.

Prijatelji: Adreana Čekić pevala na Adilovoj proslavi

Prijatelji: Adreana Čekić pevala na Adilovoj proslavi

- Adil i Džej još uvek nisu uspeli da prevaziđu porodične probleme, zbog čega ni Ana i on nisu pozvani na proslavu. Ipak, to Adilu nije pokvarilo raspoloženje, uživao je celo veče sa Adrijanom. Jeste bilo čudo to što Ana, koja je Adrijanova majka, nije prisustvovala rođendanu, ali nismo želeli da postavljamo suvišna pitanja i da se mešamo u njihove odnose - kaže naš izvor koji je prisustvovao slavlju.
Koliko je uživao u slavlju, ne mareći za porodične probleme, govori i to da se i sam latio mikrofona i otpevao neke od svojih hitova.
Inače, Adil i Ana zajednički brinu o sinu uprkos skandalu od prošle godine, kada je pevač, kako se pričalo, fizički nasrnuo na suprugu samo dva meseca nakon njenog porođaja. Tada su Adil i Džej zaratili, a u medijima su iznosili oštre optužbe jedan protiv drugog. Od tada nisu uspeli da izglade odnose.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP