Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DEMANTUJE

Adil: Šokiran sam lažima, nisam pretukao Anu!

Autor: Telegraf | 09.12.2013 - 11:31:00h | Komentara: 8

Mladi pevač Adil Maksutović kaže da je šokiran činjenicom da se u jednim dnevnim novinama pojavila potpuna neistina u kojoj se navodi da je krvnički pretukao suprugu Anu, koja se pre dva meseca porodila. Maksutović najavljuje tužbu i tvrdi da je cela porodica povređena lažima koje su objavljene.

Drago mi je što ste jedini pozvali da proverite informaciju. Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama – kaže mladi pevač.

Tatamata: Adil Maksutović

U šoku -  Adil Maksutović | Foto: Vladimir Lukić

 I dodaje da mu je žao što živi u zemlji u kojoj je sve nameštaljka. Žao mi je što živim u zemlji gde se informacije izmišljaju zarad tiraža. Naravno, nisu svi mediji takvi, ali oni koji su preneli ove laži, biće tuženi! Nikada se nisam bavio demantovanjem, ali ću vama reći da mi je iskreno žao što je moja porodica dovedena u ovu situaciju. Da li govorim istinu, može se proveriti i u policiji i u Hitnoj pomoći – kaže Adil.

Podsetimo, u dnevnim novinama se pojavila informacija da je pevač u petak uveče šutirao u stomak i udarao pesnicama, Džejovu ćerku Anu, koja se pre dva meseca porodila, te da je protiv njega podneta krivična prijava.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • eli Vreme: 09.12.2013 11:56h

    Pa naravno,nisi toliko lud da priznaš.Sram te bilo,ugasio si ti svoju karijeru zanavek,a bogami i više od toga. Ti nisi čovek !

  • KOMENTAR Vreme: 09.12.2013 12:16h

    AKO TI JE ZAO STO ZIVIS U OVOJ ZEMLJI A TI PUT POD NOGE. KAZU DA SU SLOVENCI LUDIZA TAKVIMA...SPASI NAS ADILE...POSTANI SLOVENACKA ZVEZDA-CHIK!

  • seljak Vreme: 09.12.2013 18:57h

    TREBA DA SE STIDIS, MISLIS AKO SI POLICAJAC DA SI NEDODIRLJIV...VARAS SE BEZOBRAZNICE JEDAN,.....

  • suzana Vreme: 09.12.2013 19:54h

    boze moj sta sve nece da izmisljaju koje kakve lazi cista ljubomora adil nebi trebao na ovome da ostane ravnodusan treba da izvede delo na videlo ko je to izveo SRAMOTA VELIKA DA OVAKO OCRNE COVEKA I TO NA KOGA NA NJEGOVU VERENICU SKOJOM IMA ZLATNO DETE FUJ

  • Lana Vreme: 09.12.2013 20:13h

    Nikada mi se nije dopadao ovaj prevarantsa tim svojim laznim osmehom bez promene ijedne mimike, a evo on i nasilnik i to nad zenom koja mu je prvo dete rodila. Gnusam se i pomisli, koje je on cudoviste i kao sokiran , da te p[itam nasilnice Adile na cemu si ti, alkohol ili droga, kada se nesecas svojih zlodela, zatvoriti monstruma

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP