Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI SUKOB

Adil traži zajedničko starateljstvo nad sinom Adrijanom!

Autor: Kurir | 21.12.2014 - 20:30:00h | Komentara: 1

Pevač Adil Maksutović i njegova bivša izabranica Ana Ramadanovski ponovo su se sukobili jer pevač želi zajedničko starateljstvo nad njihovim jednogodišnjim sinom Adrijanom.

Novopečeni  roditelji: Adil i Ana

Adil i Ana | Foto: Vladimir Lukić

Kako Kurir saznaje, nesuđeni zet Džeja Ramadanovskog smatra da ne provodi dovoljno vremena sa svojim naslednikom, a za to, prema rečima izvora, krivi Anu, koja mu navodno dozvoljava da dete viđa samo kad njoj to odgovara.

- Adil je odlučio da se ponovo obrati Centru za socijalni rad jer mu bivša partnerka ne dozvoljava da dete viđa kad mu to odgovara. Bez obzira na to što nisu venčani, on plaća alimentaciju, ali Ana smatra da ono što daje nije dovoljno za detetove mesečne potrebe. Njih dvoje su se nedavno ponovo sukobili i tada je pevač svojoj bivšoj izabranici rekao da je Adrijano porastao i da samim tim treba više vremena da provodi sa ocem”, kaže izvor Kurira i dodaje:

“Ana je uzorna majka, maksimalno je posvećena sinu, i Adil na to nema zamerke. Međutim, on želi zajedničko starateljstvo, da podjednako brinu o svim sinovljevim potrebama, jer ona nema stalan posao i prihode. Pevač hoće da provodi s naslednikom svaki slobodni trenutak, kada ne nastupa po zemlji i inostranstvu".

Džejova ćerka Ana je, inače, u decembru prošle godine prijavila policiji da ju je Adil posle svađe pretukao, i otad oni ne žive zajedno.

Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 22.12.2014 07:31h

    Adil je uz svoj zahtev za starateljstvo, priložio i dokumentaciju o batinama koje je udelio majci svoga sina, nedugo posle rođenja. Tu je navedeno kako se Ana (nevenčana supruga) nije adekvatno ponašala prema svekrvi i da je Adil svojim vaspitno fizičkim merama morao to da ispravi. Njegov zahtev je presmešan, ali je i bezobrazan. Verovatno se nada da će u trenutku kada je kod nas sudstvo na kolenima, uspeti nekom mutnom radnjom doći do starateljstva. E pa Adile, mislim da ti je zahtev neosnovan, pa lepo nastavi da se brineš o svojoj majci !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP