Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ PROSLAVIO ROĐENDAN MALOG ADRIJANA SA NAJBLIŽIMA

Adilov sin slavio bez mame!

Autor: S. Arsić | 17.10.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Adil Maksutović, iako se rastao sa svojom nevenčanom suprugom Anom Ramadanovski, uredno brine o njihovom zajedničkom sinu Adrijanu, koji je u sredu napunio godinu dana, a pevač mu je tim povodom napravio veliko slavlje na kom se majka njegovog deteta nije pojavila.

Maksutović je u restoranu  okupio oko stotinak prijatelja  i priredio zabavu povodom  prvog rođendana njegovog  sina Adrijana

Maksutović je u restoranu okupio oko stotinak prijatelja i priredio zabavu povodom prvog rođendana njegovog sina Adrijana | Foto: Nemanja Kostić

„Alo!“ je bio na licu mesta kada je Maksutović u jednom beogradskom restoranu okupio oko stotinak zvanica, a na proslavi su mu pevali Verica Šerifović i Dragi Domić.


- Adil je beskrajno srećan kada vreme provodi sa svojim sinom. On je odlučio da njegov prvi rođendan obeleži kako dolikuje, pa je u jednom restoranu u Borči okupio dosta prijatelja i kolega. Dragi Domić i Verica Šerifović su bili zaduženi za atmosferu, a Adil je kolegama dao i dobar bakšiš. Mali Adrijan je sve vreme bio kod svog tate, a svaki detalj na slavlju je bio prilagođen njemu.

Mali Adrijan se  slikao sa svim gostima

Mali Adrijan se slikao sa svim gostima

Adil je bio veseo, duvao je svećice sa sinom i videlo se da je srećan što što su zajedno. U jednom momentu, mališana je sa svojom majkom i još jednom ženom poslao kući, jer se unervozio i morao je da spava, a on je nastavio sa slavljem, pa je i zapevao. Iako su mnogi mislili da će se u jednom momentu pojaviti i Ana, to se nije dogodilo. Očigledno da njih dvoje i dalje ne razgovaraju - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

Verica Šerifović  pevala samo za  njegovu dušu

Verica Šerifović pevala samo za njegovu dušu


Pozvali smo ćerku Džeja Ramadanovskog kako bismo saznali u kakvim je odnosima sa bivšim partnerom i zašto nije prisustvovala rođendanu njihovog naslednika.

- Ne želim da komentarišem ništa povodom Adila, niti da vam kažem da li sam bila na slavlju ili nisam bila - bila je kratka Ramadanovska, dok nam se Maksutović nije javio na telefon.

Ana Ramadanovski

Ana Ramadanovski | Foto: Dimitrije Goll

Ana napustila Adila zbog batina!


Adil Maksutović, kako su mediji ranije pisali, navodno je pretukao verenicu Anu, koja se porodila nepuna dva meseca pre tog incidenta. Pevač je, kako je Ramadanovska ispričala nekoliko puta, udario pesnicama, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem je imala svežu ranu od carskog reza. Ovaj incident se desio u njihovom domu. Kako je Džejeva ćerka ispričala, svađa je počela zbog sitnica, da bi se pretvorila u pravi pakao za nju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP