Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZVUKAO SE

Adilu samo uslovna kazna za prebijanje supruge?

Autor: Blic | 17.03.2015 - 16:30:00h | Komentara: 6

Adil Maksutović, koji je optužen da je tukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, ćerku pevača Džeja Ramadanovskog, dobiće uslovnu kaznu.

Adil Maksutović

Adil Maksutović | Foto: Goran Srdanov

Uslovnu kaznu je predložilo Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu jer pevač ranije nije osuđivan, ni krivično ni prekršajno.
 
- Optužen Adil Maksutović je primenom nasilja posle kraće verbalne rasprave oštećenu odgurnuo rukama od sebe, zbog čega je pala na kolena i razbila mobilni telefon okrivljenog. Zatim ga je gađala činijom za voće, što je njega dodatno izazvalo pa ju je otvorenim šakama istovremeno udarao po obrazima - navodi se u optužnci.

- Jedino ne želim da ode u zatvor zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena - rekla je Ana Ramadanovski za Blic.


Ona je posle incidenta napustila pevača s kojim je provela osam godina i sa zajedničkim detetom otišla da živi kod majke.

Poslednji komentari
  • Mirjana Vreme: 17.03.2015 18:12h

    Nema razloga da bude osudjen na zatvorsku kaznu. Adil je fin i prisistojan decko, treba zaradjivati novac i biti izlozen tudjim izivljavanjima a pri tom ostati smiren. U kuci supruga treba da mu pruzi toplinu i razumevanje a ne histericno ga napadati. Naravno da je "puko". Mislim da je dobro prosla. Adilu sve najbolje.

  • mima Vreme: 17.03.2015 18:22h

    U Srbiji zena ne vredi - nista, pogotovo ako sude muskarci, to je SRAMOTA! Dokle ce tako biti?

  • Kockica Vreme: 17.03.2015 22:51h

    Previse se zaviruje u privatnost!Nasilje nikako ali dogovor svakako,sto je i potvrdila mlada dama izjavom,samo bojim se da je zakasnila.

  • hromi daba Vreme: 18.03.2015 05:56h

    Pa Mirjana, dali se u tvom braku dogodilo da ti suprug "pukne" i da ti je potom zbog bezazlenog razloga udelio batine ? Ja sam 27 godina u braku i nikada nisam digao ruku na ženu, a svađali smo se bezbroj puta. Ponekad u njima ja popustim, ponekad ona, a kada se to dogodi uvek se nasmejemo i idemo dalje. Ja također svakoga dana radim, također sa ljudima (ugostiteljstvo) i mnogo puta sam iznerviran na poslu. Dali bi mi onda kuća trebala poslužiti kao ventil ?

  • Драгомир Vreme: 18.03.2015 07:43h

    Мирјана,Миро,не бих ти баш контрирао јер ту и тамо одобравам твоје писање али ја не дозвољавам никакво насиље па ма шта да се десило!Када ја хоћу да ,,филозофирам,, мојој Радојки станем на излазна врата и тако обезбедим бежанију. ПС.Једну моју постареју рођаку супруг ту и тамо излема колико да се не заборави куј је газда у њи'овој кући?Она овако вели ... МОРА,БРЕ,КАДА ЈА ИМАМ МЛОГО ПОГАН ЈЕЗИК!Издеклемује му почесто а никада по ретко а човек не уме да си прикочи!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP