Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LOPOVI

Adilu uperili hekler u glavu,
pa ga opljačkali!

Autor: Expressmag.ba | 19.02.2013 - 12:48:00h | Komentara: 6

Dan zaljubljenih to izgleda nije bio i za pevača Adila Maksutovića, koji je 14. februara, kako pišu bosanski mediji, posle svog nastupa u Brčkom napadnut, pretučen, opljačkan, kao i da je u njega tom prilikom uperen „hekler“.

Brutalno prebijen i opljačkan - Adil Maksutović

Opljačkan - Adil Maksutović | Foto: Vladimir Lukić

- Posle nastupa i po napuštanju diskoteke Adila i članove njegovog benda sačekali su nepoznati napadači i tom prilikom pevača opljačkali, a njegovog kuma pretukli, dok je u Maksutovića bio uperen „hekler“ - piše bosanski portal “ekspres magazin”, dok „ekskluziva.ba“ piše da je Adil brutalno pretučen i da je prestrašen, te da je zbog incidenta otkazao ranije zakazane nastupe u Bosni.


U želji da saznamo da li su i koji od ovih navoda u bosanskim medijima tačni, pokušalil samo da kontaktiramo sa Maksutovićem, ali nam on tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na pozive i poruke. “Ekskluziva.ba“ ojavila je i izjavu koju je on navodno napisao, a koja je postavljena na „fejsbuk“ profilu ugostiteljskog objekta u kom je trebalo da nastupi 8. marta:


- U Bosni i Hercegovini se ne osećam bezbedno. Imao sam određenih velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja, sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Žao mi je što sam se povukao u vreme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promeniti. Puno vas voli i pozdravlja vaš Adil - između ostalog je navodno napisao pevač.
Povodom navodnog napada na Džejevog budućeg zeta, kontaktirali smo i sa diskotekom u Brčkom u kojoj je on nastupao prošlog četvrtka, na Dan zaljubljenih, a u kojoj su nam potvrdili da je došlo do incidenta, ali ne sa takvim epilogom, dok su nam u policijskoj stanici Brčko distrikta rekli da ni Adil niti bilo ko drugi nije podneo prijavu te večeri, u kojoj se incident dogodio.

Adil će u četvrtak pevati u Novom Sadu!

Popularni pevač Adil Maksutović nakon informacije koju su objavili bosanski mediji, da je brutalno pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom, u četvrtak će se pojaviti na humanitarnom koncertu u Novom Sadu. Iako se Adil nije oglašavao, iz organizacije je potvrđeno da će se pevač pojaviti u “Spensu” gde će pored Jovana Perišića, Cvije, Ane Sević, Vanje Mijatović, Andreane Čekić, Stefana Petrušića, Indi, Bojana Bjelića I drugih prikupiti novac za Miroslava Francuskog.

Poslednji komentari
  • amer Vreme: 19.02.2013 15:08h

    da li on zna sta je Hekler i kako izgleda? a svaki estradni umetnik bi trebalo imati obezbedjenje a posto su cicije i ne zele da plate desavaju se i desava ce se ovakve stvari

  • Marko Vreme: 19.02.2013 15:54h

    Nije bio pobednik Zvezda Granda, vec Grand festivala! A sto se tice pljacke- za svaku osudu.

  • Branko Vreme: 19.02.2013 18:28h

    Dobio par samara i odmah mu se prividja hekler...

  • aurora Vreme: 19.02.2013 19:05h

    ovo je uzas..., ako je istina, zao mi je zbog Adila, divan momak, odlican pevac, kulturan, ne glumi zvezdu, kao mnogi sto mu nisu ni do kolena! Trebalo bi malo i Drzava da "poradi" na zastiti umetnika-bez obzira. pa kada politicari vole da se druze sa estradom, neka ih malo i zastite, od raznih ludaka i siledzija.

  • Nedzad Vreme: 20.02.2013 22:21h

    E jebi ga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP