Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE MOŽE DA PREBOLI SARU

Aki moli koleginice
da mu glume devojku!

Autor: B. Radulović | 03.02.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

I dok Sara Trajanović uživa u vezi sa Ivanom Marinkovićem, njen bivši dečko Andrija Aki Marković na sve načine pokušava da baci senku na ovaj par, pa je, kako saznajemo, molio svoje koleginice da mu glume devojku i da za medije lažiraju ljubavnu vezu sa njim! Naime, poznata pevačica, inače učesnica takmičenja „Zvezde Granda“, koja nas je zamolila da ne otkrijemo njen identitet, ispričala nam je kako joj je bivši farmer predložio, s obzirom na to da je i ona trenutno slobodna, da u medijima plasiraju „savršenu ljubav“, jer je razočaran što mu se bivša devojka ne odvaja od Marinkovića.

Aki nije uspeo da zadrži suze

Andrija Marković traži poznatu devojku zbog medijske pažnje

„Tražio je da za medije lažiramo kako smo zaljubljeni
jer je razočaran što mu se bivša devojka ne odvaja
od Marinkovića, ali sam to odbila“, kaže pevačica
koja je insistirala da ne otkrijemo njeno ime

- Sa Akijem sam u veoma dobrim odnosima, ponekad odemo na kafu i van snimanja, dobro ga poznajem, ali ga je veza sa Sarom prilično promenila. Razočaran je, jer mu ta veza nije uspela i boli ga što se ona sada svuda pojavljuje sa Ivanom. Tako razočaran je došao na ideju kako treba da glumim njegovu devojku i da nekoliko meseci za medije pričamo da smo u vezi! Rekao mi je da moramo da budemo uverljivi, da niko ne bi posumnjao, da to nije istina. Pomislila sam da se šali sa mnom, ali sam ubrzo shvatila da je ozbiljan - kaže nam ova pevačica i dodaje da je, osim njoj, Aki isto ponudio još nekim koleginicama:

"Čula sam da je još dve koleginice pitao za istu stvar", pevačica koja je odbila Akijev predlog

- Nekoliko dana kasnije imala sam neko snimanje i čujem da je on pitao još dve koleginice za istu stvar! Nazvala sam ga i rekla mu najiskrenije da prikoči, da se ne bavi Sarom i Ivanom i da sačeka malo, pa će prava devojka za njega naići. Nisam mogla da mu izađem u susret i eksponiram se na taj način - priča nam Markovićeva koleginica koja dodaje da mu to ne zamera jer smatra da ga neko loše savetuje.
U želji da čujemo pevačev komentar, pozvali smo ga, ali je on do zaključenja broja bio nedostupan.

Sara Trajanović i Ivan Marković

Šta taj Aki hoće od nas?: Sara i Ivan| Foto: Mitar Mitrović

Podsetimo, posle samo dve nedelje „velike ljubavi“ Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Markovićem, jer je saznala da je bio sa njom samo zbog medijske pažnje, o čemu je „Alo!“ prvi pisao. Naime, ona je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pevač tražio od nje da mu pomogne da nađe poznatu devojku s kojom bi se slikao za medije, čime je nameravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u „Farmi“, što mu se na kraju obilo o glavu.
Poslednji komentari
  • Madi Vreme: 03.02.2014 10:26h

    pa Haki je glumeo i sa Sarom !!! Sto ne nadje lepo glumici da odradi posao nekoliko meseci i plati joj za to sta maltretita ove devojke vise ?

  • vesna Vreme: 03.02.2014 15:12h

    Ti si zreo za PSIHIATRIJU!

  • Farmer Vreme: 03.02.2014 16:17h

    Aki je po Sarinom izlasku sa farme veoma mudro postupio tako da mu bolja osveta nije potrebna a ovu su samo price.Udario par recki pa je poslao Ivanu.Svaka cast za mudrost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP