Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ROBIJA

Ako je pretučena Ana Marija bila trudna, Vladi preti 10 godina zatvora!

Autor: Kurir | 25.02.2015 - 09:13:00h | Komentara: 3

Vladimir Stanojević i njegova supruga Ana Marija Žujović, koju je on pre tri nedelje pretukao u njenom stanu na Novom Beogradu, biće dodatno saslušani u policiji.

Vlada Stanojević

Vlada Stanojević | Foto: Rajko Ristić

- Tužilaštvo je već pokrenulo krivični postupak protiv Vlade, a nakon što je Ana Marija u javnost iznela informaciju da je imala spontani pobačaj, zatraženo je ponovno saslušanje. Oni žele da utvrde da li je Ana Marija znala da je trudna u trenutku kad ju je Vlada fizički napao i kada je tačno izgubila bebu - govori izvor Kurira.

Ukoliko se utvrdi da su Stanojevićevi udarci uticali na to da Žujovićeva izgubi bebu u četvrtoj nedelji trudnoće, tužilaštvo bi u tom slučaju prekvalifikovalo krivično delo.

Pomoć traži  od ljudi iz  Sigurne kuće: Ana Marija Žujović

Ana Marija Žujović | Foto: Rajko Ristić

 - Ukoliko je Ana Marija Žujović izgubila bebu kao posledicu akta nasilja, moguće je da se radi o težem obliku osnovnog krivičnog dela. To znači da je tim činom oštećenoj teško narušeno zdravlje, što je za posledicu imalo spontani pobačaj. Za to krivično delo predviđena je kazna od dve do deset godina zatvora, što znači da potencijalni okrivilac ukoliko bude proglašen krivim mora dobiti kaznu bez uslovnog zatvora. Za ovo delo zbog visine zaprećene kazne nije moguće izreći uslovnu osudu - tvrdi advokat Zoran Prošić.

Voditelj kaže da mu nikakav poziv još nije uručen:
- Nisam ništa dobio iz tužilaštva, tako da nemam komentar. Niko nije zvao ni mene, ni mog advokata.
Za razliku od Stanojevića, Žujovićeva je obaveštena.
- Danas su mi javili da je u moj fitnes-studio stigao poziv. Rado ću se odazvati svakom pozivu policije i učiniću sve što od mene bude zatraženo - rekla je Ana Marija.
 
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 25.02.2015 11:07h

    Znam da nismo svi isti ali ko je preziveo nasilje gubitak bebe verujte da mu je potrebno vreme da krene sa zivoto dalje a onda da ucinis sve sve da to delo ostane nekaznjeno.Devojka je od samog pocetka na pogresan nacin ucinila sve tako da mozda ne svi ali vecini izgleda da joj je najbitnija medijska paznja u kojoj ocigledno uziva.Uvek sa na strani zene ali ovde takvih saosecanja nemam. .

  • sava kg Vreme: 25.02.2015 11:54h

    Aj se kladimo da njima preti odmor na maldivima dok nas čekaju nove slične afere od strane razmazenih klinaca i klinki koji su besni i nafurani do bola po klubovima.

  • Daniela Vreme: 25.02.2015 17:53h

    Od jednog šamara kako je i sama utvrdila kad je imala duet na televiziji sa Vladom, od kojeg je izgubila ravnotežu i pala na nesto, nije mogla da izgubi plod. To jedino od stalnih stresova, ili pak od toga sto je morala od pocetka kako je saznala da održava trudnocu, sto znaci u prvih tri meseca trudnoce žena mora non stop da leži da bi do prvog dabl testa plod se ravio. Ocigleno plod, ili kako jos zovemo fetus nije bio ZDRAV zbog cega je podbacila. To se desava kod mnogih devojaka koje od pocetka new održa vaju trudnocu, a koje fizicki ne mogu da bez ležanja ostanu u drugom stanju. Vladin samar nije mogao da to izazove. I inace plod je jako mali, da od pada samo malo vise se zaljulja u plodovoj vodi i nista vise. Plodu nista ne bilo. i da je pala na ledja ili na stomak. Prosto i jednostavno plod je malecki. Kao velicine graska. E sad uzmite jedno zrno graska, uzmite tri litre vide u jednu kesu. lepo zavežite i videcete da grasku nece se nista desiti ako bacite na pod!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP