Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRAŠNO!

Aleksandar Josipović napadnut posle emisije!

Autor: Blic | 17.06.2014 - 12:20:00h | Komentara: 5

Aleksandra Josipovića, člana žirija emisije Ples sa zvezdama, nakon finala je fizički i verbalno napao Predrag Mićić, bivši trener i direktor Plesne škole RMP iz Lazarevca, otac Marka Mićića, plesača koji je bio partner Tanje Bošković.

Aleksandar Josipović

Aleksandar Josipović

Josipović i Predrag se poznaju godinama, jer je Predrag trenirao Josipovića čak 10 godina. Kako saznaje "Blic online", do sukoba je došlo najverovatnije jer je Mićić bio revoltiran što njegov sin i Tanja Bošković nisu pobedili.

Zahvaljujući deci koja su se okupila kako bi im Josipović delio autograme, Mićić nije nastavio sa napadom i otišao je u nepoznatom pravcu.
Nakon ovog napada, član žirija Plesa sa zvezdama je na društvenim mrežama izjavio da će se definitivno distancirati od svega što je vezano za RMP, njegovog bivšeg kluba.
Poslednji komentari
  • zorica Vreme: 17.06.2014 13:08h

    Stvarno sramota ,obrukao je svog sina Marka. Mislim da su pravi pobedili mada su Marko i Tanja bili fantastični. pobednici su bili ...jednostavno - muzika na podijumu,rođeni da plešu zajedno. Pozdrav produkciji ,moje velike simpatije za sve članove žirija i voditelje.

  • sofi Vreme: 17.06.2014 14:40h

    Da li Peda misli da je glavni "baja"? Bila bih razocarana da su pobedili Tanja i njegov Marko, ne zato sto su oni bili losi, vec zato sto su ispali mnogo bolji i kvalitetniji od njih u "Plesu sa ZVEZDAMA" (Lena, Vanesa, Katarina, Nikolija....) Svaka cast Tanji, ali Ivan je zasluzio pobedu. kOMPLEKSI SU CUDO!!!

  • Mirka Vreme: 17.06.2014 19:28h

    Pobeda je otisla u prave ruke, Ivan i Marija su bili najbolji, a bez Josipovica ovaj sou ne bi bio tako dobar i interesantan. Svaka cast Josipovicu, a i ostalim clanovima zirija.

  • Majuška Vreme: 18.06.2014 01:29h

    Ne ulazim u to ko je pobedio, verovatno su Ivan i Marija bili za nijansu bolji od drugoplasiranih, nego taj ček na 25.000 eura, bi trebalo da ide, prema rečima pobednika Ivana, u Humanitarni fond Sergeja Trifunovića???!!! Kada je taj fond osnovan, gde mu je sedište i čime se bavi?! Tok tog novca bi valjalo pratiti, jer mi je posle afere "Ognjanović" sve to oko usmeravanja novca za "decu" - jako sumnjivo. A Sergej da ne pravi gluposti, jer će napraviti životnu grešku.

  • taxista Vreme: 18.06.2014 13:07h

    Ovaj bolesnik bi trebalo da bude adekvatno zbrinut. Žao mi je svakoga ko ima takvog roditelja!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP