Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĆERKA KARAĐORĐA I LJUBE U PROBLEMU

Aleksandra: Ne znam gde ću sa bebom!

Autor: Sanja Arsić | 23.11.2013 - 19:58:00h | Komentara: 14

Sapunica Subotić - Čabarkapa se nastavlja! Dok Ljubin suprug Karađorđe tvrdi da će njegovo prvo unuče nositi njegovo prezime i živeti u njegovom domu, ćerka Aleksandra za „Alo!“ otkriva da je jako ljuta zbog njegovih izjava i da razmišlja gde će se uputiti sa bebom kada izađe iz bolnice.

Čabarkapa i Aleksandra Subotić

Čabarkapa i Aleksandra Subotić | Foto: Oksana Krutenjuk

Naime, maloletna mama rekla je da preko advokata komunicira sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom, koji će priznati bebu i da su zajedno odlučili da se devojčica zove Magdalena.

- Jako sam ljuta na Karađorđa, koji je pričao sve ovo za novine! Ja sam sa bebom u bolnici, čekamo da dobije na kilaži da bi mogli da nas puste kući. Odlično smo i ja i devojčica, ja sam presrećna, a i Aleksandar je.
Komuniciram sa njim preko advokata i odlučili smo da se dete zove Magdalena, a nosiće prezime Čabarkapa.

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović

Sa Aleksandrom komuniciram preko advokata i odlučili smo da ćerku
nazovemo Magdalena | Foto: Oliver Bunić

Klaudija nije želela da
veruje da sam trudna!

Novopečena mama Aleksandra S. (17) tvrdi da je supruga Aleksandra Čabarkape Klaudija, znala da je ona u drugom stanju, ali da je odbijala da veruje u to.
- Znala je za trudnoću, pogotovo što su sve novine o tome pisale. Ona samo nije želela da veruje u to. Pretpostavljam da je čula da sam se porodila, drugih informacija nemam i ne zanimaju me - iskrena je maloletna ćerka kik-bokserke.

Ne znam odakle tati da će se beba prezivati Subotić?! Iskreno, toliko sam besna da razmišljam gde ću živeti sa bebom, ali ću se snaći kako god.
To dete ima tatu i nema potrebe da se po njemu pljuje. Shvatam ja da je Karađorđe rekao sve to jer je ljut na Sašu - priča nam najstarija ćerka Ljube Pantović koja kaže da je čula da joj je mama dolazila u bolnicu, ali da nijednog trenutka niko od bolničara nije joj saopštio da farmerka želi da vidi nju i bebu.

- Ja sam čula da je ona dolazila, ali niko mi nije rekao da izađem da se vidim sa njom, iskreno, ne vidim poentu njenog dolaska. Čule smo se, čestitala mi je i to je to. Da li ću joj dozvoliti da vidi bebu, to još uvek ne znam - kaže Aleksandra, koja jedva čeka da joj dečko izađe iz pritvora kako bi svi zajedno uživali.

Podsećanja radi, Karađorđe Subotić izjavio je za naš list da će njegova unuka nositi njegovo prezime i da će živeti kod njega:

- To je dete moje ćerke i prezivaće se Subotić. Ne treba nam od Čabarkape ni alimentacija, ništa, bolje da nam ne prilazi - rekao nam je Karađorđe

 
Poslednji komentari
  • Miško Vreme: 23.11.2013 20:31h

    Nisi nas ni pitala ni kad si se j...la ???

  • ana Vreme: 23.11.2013 20:44h

    Drago moje dijete tek ti je 17 godina,dekolte na izvolte,ove izjave,nekako ukazuje da porodica nije imala vremena za sopstveno dijete.A gdje ces poslje bolnice,pa bebin Tata je u zatvoru?Jako tuzno,zao mi je curice.Sta je sa majkom od maloljetnice,je Li zena zdrava?Treba da zastiti svoje dijete,i da se ne povlace njihova imena po novinama.Negdje je bio propust u odgoju maloljetnice.

  • Mirko Vreme: 23.11.2013 21:32h

    Opet ovi. Pravac na farmu svi u kompletu, tamo sigurno imate prolaz.

  • djole Vreme: 23.11.2013 21:35h

    Koga to toliko interesuje da je treci dan na naslovnoj strani. I ko su oni uopste? Ima li vaznijih vesti u ovoj Srbiji?

  • Ceca Vreme: 23.11.2013 23:18h

    kakva ciganija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP