Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK SEDME SEZONE „ZVEZDA GRANDA“ PROSLAVIO SA OSTALIM TAKMIČARIMA

Aleksandra poljupcima čestitala Amaru!

Autor: Sanja Arsić | 23.06.2013 - 23:33:00h | Komentara: 6

Suze kojima je Aleksandra Prijović (17) propratila superfinale takmičenja „Zvezde Granda“ zamenio je osmeh nakon što je njen dečko proglašen za pobednika sedme sezone, pa je prišla Amaru Jašarspahiću (22) da mu među prvima poljupcima čestita trijumf.

U jednoj ruci flaša,  drugom grli devojku,  pobedio u  „Zvezdama  Granda“...  malo li je?

U jednoj ruci flaša, drugom grli devojku, pobedio u „Zvezdama Granda“... malo li je? | Foto: Goran Srdanov

Odmah nakon što su poljupci pali i pošto je nazdravio sa svojim fanovima, Amar je pozvao sve učesnike da mu se pridruže na slavlju, a da među njima vlada sloga, svedoči i podatak da se svih deset finalista odazvalo.

Nežni  pogledi, još  nežniji  dodiri

Nežni pogledi, još nežniji dodiri | Foto: Goran Srdanov

U subotu premijera pesama!


Finalisti su od „Grand produkcije“ dobili po pesmu, koje će premijerno izvesti u subotu. Svoje kompozicije predstavljaće redosledom od pobednika do desetoplasiranog, a nama ostaje da vidimo koja će pesma biti hit.

Takmičari i voditelji Milan Mitrović i Ana Sević krenuli su u kafanu, gde su pevali i igrali do jutra. Među prvima je stigao muški deo ekipe, da bi im se nakon nekoliko minuta pridružile i devojke.
Čim je ušla u kafanu, Prijovićeva je uzela mikrofon i javno svom dečku čestitala, a zatim mu je zapevala „Pristajem na sve“. Dok je pevala, Gile je sve vreme držao za ruku, a zatim je preuzeo mikrofon i otpevao za sve kolege i Aleksandru pesmu „Danka“.

Mešaj, mala,  svaku noć do  zore, penji se,  penji se na  stoooo: Katarina  Grujić u akciji

Mešaj, mala, svaku noć do zore, penji se, penji se na stoooo: Katarina Grujić u akciji | Foto: Goran Srdanov

Atmosfera je postajala sve vrelija, pa su se u jednom momentu devojke popele na stolice, da bi Katarini Grujić i to bilo malo, pa je u jednom trenutku zaigrala na stolu.

Reci šta hoćeš,  i život traži:  Aleksandra  peva Amaru

Reci šta hoćeš, i život traži: Aleksandra peva Amaru | Foto: Goran Srdanov


Pobednik je bio najveseliji i sve vreme je naručivao piće za društvo, a jednog momenta, kada mu je postalo vruće, izašao je sa Aleksandrom napolje i sa sobom poneo flašu viskija, a zatim im se pridružilo i još nekoliko prijatelja, sve dok ih Slobodan Đurković nije pozvao da uđu unutra i nastave sa žurkom.

Devojke su skočile na  prve taktove muzike

Devojke su skočile na prve taktove muzike | Foto: Goran Srdanov

Svi od kolega su otpevali po jednu, dve pesme u Amarovu čast, a da je bilo i više nego veselo, dokaz je i to što su finalisti iz kafane otišli u „Jutarnji program“ na Televiziji „Pink“.

Jašarspahić je osim statue koju mu je uručila Svetlana Ceca Ražnatović dobio i stan, 300.000 dinara, album i koncert u svom rodnom gradu.

Fanovi Gileta  nosili na  rukama

Fanovi Gileta nosili na rukama | Foto: Goran Srdanov

Gile: Šta mogu Lukasu i Pejoviću što sam popularniji od njih!

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Amar Jašarspahić nakon proglašenja bio je uzbuđen toliko da je zamolio novinare da mu ne postavljaju komplikovana pitanja, jer ne može da razmišlja, ali bez obzira na to, umeo je da prokomentariše svoju popularnost u Bosni. Naime, na pitanje kako komentariše to što u Bosni na nastupima ima više publike od Ace Lukasa i Ace Pejovića, nova nada „Granda“ kroz osmeh je rekla:
- Nemam ja tu šta da komentarišem! Šta ću im ja, neka komentarišu oni to - izjavio je Gile, a onda dodao da neće menjati pasoš i da će živeti na relaciji Bosna-Srbija.
- Meni je porodica u Bosni i veliki broj dragih ljudi, ali ću zbog posla živeti na relaciji Bosna-Srbija - rekao je pobednik, koji je otkrio da nema neku posebnu želju da snimi duet sa popularnim koleginicama, već sa svojom devojkom Aleksandrom Prijović.
- Koleginica sa kojom bih voleo duet je Aleksandra Prijović. Pre svega zato što je jako talentovana i kvalitetna osoba - kaže zaljubljeni Bosanac, koji je na naše pitanja kako komentariše to što je prošle godine prvo mesto osvojio Crnogorac, a ove godine Bosanac, kratko rekao:
- Moram da zahvalim Bosni jer znam da su svi bili uz mene, a verujem da je prošle godine cela Crna Gora bila uz Darka. Presrećan sam, ali moram da kažem da su sve moje kolege jako kvalitetni i talentovani ljudi - završava Gile.

Poslednji komentari
  • sandra Vreme: 24.06.2013 01:42h

    SAmo Srbija nije uz Srbe

  • gavrilovic Vreme: 24.06.2013 09:42h

    Zar Amar Jasarspahic (22) nije prava vest za naslovnu stranu??? E,moj Alo...

  • Radosav Vreme: 24.06.2013 18:27h

    Srbima se opet potura bratstvo i jedinstvo.Nase guske nemaju ni stida ni srama.

  • peca Vreme: 24.06.2013 20:41h

    Momak stvarno ima glas, ali... budimo realni, nije to za medalju, vise je za stalu! Kad bikovi ricu,uuubk! Potpuno neskolovana i neartikulisana muzicka sirovibna!

  • Maja Vreme: 24.06.2013 20:52h

    Kako ste ono napisali, Šta mogu Lukasu i Pejoviću što sam popularniji od njih! kada čovek to nije rekao...ispade da je prepotentan i zajedljiv..a momak je skroman, i šta bi drugo vam rekao u celoj euforiji osim Nemam ja tu šta da komentarišem! Šta ću im ja, neka komentarišu oni to".. favorizovan je od početka i to je bilo opravdano! zaslužio je pobedu, pevao je profesionalno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP