Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRIJOVIĆEVA (19) NEDAVNO UGRADILA SILIKONE

Aleksandra povećala grudi za tri broja?!

Autor: A. Radojević | 21.09.2014 - 10:00:00h | Komentara: 6

Sve popularnija zvezda “Granda” Aleksandra Prijović (19) odlučila je da dovede svoj izgled do savršenstva, pa je tako pre manje od mesec dana svoje grudi povećala za tri broja. Kako saznajemo, Prijovićeva nije bila zadovoljna izgledom, te je bila na hirurškoj inervenciji u jednoj klinici, gde je ugradila implante u grudi, a svoje nove obline prošetala je u kafani kod Zorice Marković.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović

- Aleksandra u poslednje vreme ima dosta nastupa i želi da bude veoma uspešna u svom poslu. Poznato je da je za posao pevačice jako bitan fizički izgled, zato se ona na sve načine trudi da ga dovede do savršenstva. Tako je nedavno posetila jednu kliniku gde se podvrgla hirurškoj intervenciji povećanja grudi. Iako ima 19 godina, Aleksandra je imala potpunu podršku od svoje mame i dečka Ljubomira Perućice, pa joj je zato bilo lakše da legne na operacioni sto. Prijovićeva je nekoliko dana morala da leži, jer je imala bolove, ali pošto je oporavak kratko trajao, ona je brzo u javnosti počela da pokazuje svoj novi, znatno bujniji dekolte - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevačici.


PRE

Pre

Kako bismo potvrdili ovde informacije, kontaktirali smo sa mladom pevačicom, ali ona tvrdi da nije išla na plastičnu operaciju.


- Na toj fotografiji koju ste videli imala sam korset koji je podigao grudi - tvrdi Prijovićeva, dok fotografije pokazuju suprotno.

Napumpala usne

Napumpala usne

Inače, da je stvarno ugradila silikone u grudi pokazuju i fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk. Naime, kada se početkom avgusta ove godine sa svojim dečkom slikala u kupaćem kostimu na plaži, pevačica je imala vidno manje grudi, da bi pre nekoliko dana osvanula fotografija na kojoj ona ponosno pokazuje svoj bujni dekolte.
 

Pre pet meseci napumpala usne!

Kao što je “Alo!” već pisao, Aleksandra je u aprilu ove godine uradila korekciju svojih usana. Pošto je imala tanke usne, ona je odlučila da ih napumpa, a posle ovog zahvata samopouzdanje joj je poraslo. I tada je, kao i sada, pevačica na Fejsbuk postavljala fotografije na kojima se vidi da su joj usne bujnije, ali se ovim povodom nikada nije oglasila.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.09.2014 10:18h

    nema leka apoteka

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 21.09.2014 11:40h

    Šta uradi jadna od sebe, od prirodne lepote. Jednog dana ćeš gorko da se kaješ. Što se tiče mene, gadi mi se da dodirnem silikone ma gde bili.

  • bulbuderac Vreme: 21.09.2014 13:14h

    super, sve je nagruvala za par brojeva vise...jos samo da se pozabavi brojem koji predstavlja IQ.

  • vojvođanin Vreme: 21.09.2014 14:25h

    sada će Ljubomir Perućica da miluje PLASTIKU...ala ste bedni polu svete.

  • gilo Vreme: 21.09.2014 17:20h

    polupismeni polusvet

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP