Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI VERENIK OTKRIVA

Alen: Maja je član sekte!

Autor: A. Radojević | 31.01.2014 - 19:40:00h | Komentara: 7

I dok Maja Nikolić priča da je u drugom stanju sa Alenom Savićem i da će abortirati, holandski biznismen je za „Alo!“ pričao o svom odnosu sa pevačicom i tvrdi da je ona član neke sekte. Pored toga što smatra da je psihički bolesnik, Savić kaže i da se ona prema svom sinu Lazaru (7) ophodi kao prema kućnom ljubimcu.

"Ona nije tip za dete. Mali Lazar je izvrstan dečak, ali on je njoj kao kućni ljubimac" | Foto: Petar Marković

 - Čuli ste da Maja stalno priča o deda Vuletu. Ja sam sa njom bio na slavi Sveti Nikola kod toga čoveka, kod koga ona inače stanuje. Deda Vule joj je dao jednu sobicu na Dorćolu, jer ona nema gde da živi. Smatram da je ona član neke sekte, jer stalno priča o masonima i demonima i o nekoj energiji koja leči ljude. Ona je pričala kako je nekada bila mason i da ju je deda Vule izbavio iz toga. Saznao sam da je on penzionisani neuropsihijatar i da je ona njegova bivša pacijentkinja. Na slavi je deda Vule rekao: „Čuvajte se, da nije mene masoni bi vas ubili! Držite se zajedno i kada umrem da ne dođe do toga“. Kada je sve ovo počelo da se dešava, pozvao sam ga i zamolio da joj pomogne, on mi je odgovorio da bolest još nije došlo do tako velikog stadijuma - ispričao je Alen za naš list.


 
- Video sam i njeno ophođenje prema detetu. Ona nije tip za dete. Mali Lazar je izvrstan dečak, ali on je njoj kao kućni ljubimac. Malo se poigra sa njim, jedno desetak minuta i onda ga pusti kod bebisiterke. Bebisiterka ga pokupi iz škole, odvede ga svojoj kući, ujutru ga odvede u školu i onda otac dođe po njega - kaže Savić i nada se da će se Maja obratiti nekoj psihijatrijskoj ustanovi.
 
- Njoj je potrebna psihijatrijska pomoć. Kada dođe u dodir sa alkoholom, njena psiha se promeni. Ja sam je savetovao da poseti psihijatra, čak sam joj rekao da dođe u Holandiju, da ću joj ja naći lekara koji će joj pomoći. Ja bih voleo da se vi malo ozbiljnije pozabavite njom, da se nađe neka ustanova koja će joj pomoći. Ja ću da dođem i da platim ukoliko je to potrebno, ona to ne mora ni da zna, ali bih voleo da joj neko pomogne - izjavio je Alen Savić.

Katarina nije mogla da pretuče Maju!

Dok Maja Nikolić na sav glas priča kako ju je Katarina Ješič pretukla, Alen nam je dostavio avionske karte koje dokazuju da Katarina nije bila u zemlji u trenutku kada je pevačica rekla da je dobila batine.

Avionska karta kao dokaz

Avionska karta kao dokaz

 - Na avionskoj karti se vidi da je Katarina Ješić otišla iz Srbije 13. januara. Maja je 24. januara rekla kako je osam dana ranije dobila batine, što znači da je u pitanju 16. januar. Jasno je da Katarina tada nije bila u zemlji - izjavio je Alen Savić.

Maja: Alene, posećivaću te u zatvoru!

Majine poruke

Majine poruke

 Nakon što su se poruke koje je Alen Savić navodno slao Maji Nikolić pojavile u medijima, holandski biznismen nam je poslao uslikane poruke koje je dobijao od pevačice. U jednoj od njih, koja je poslata 27. januara piše: „Ja ću te posećivati u zatvoru, dajem ti reč“. Nekoliko dana ranije, tačnije 19 janura, Maja je Alenu poslala poruku sledeće sardžine: „Do 16 h možeš da zoveš da mi se izviniš, jer u suprotnom ja radim kako treba. Ti si me naterao na to. Povredio si me, ponizio, još hoćeš da ti objavljuješ nešto o meni. Danas je Bogojavljenje. Sve mora da bude obavljeno! Videćeš i žao mi je. Dala sam reč: Jedna izjava o meni i moraću da kažem da sam se zabavljala sa narko-dilerom iz Holandije i da dam dokaze za to“, stoji u poruci.

Poslednji komentari
  • Nesa Vreme: 31.01.2014 20:08h

    Imam utisak da je covek u pravu-posmatrajuci lice ove pevaljke i izraz ociju velika verovatnoca.

  • Zodijak Vreme: 31.01.2014 20:11h

    Ne interesuju me ove dve osobe a posebno ovaj krimos od Alana.No našla vreća zakrpu.Niko nije terao Maju da ljubavi sa ovim mafijašem.I sad će izmisliti da je Maja i gej ,i lopov i sektaš itd.najgore je to kada se pređe iz ljubavi u mržnju i počne obostrano olajavanj.Svež dokaz da sam u pravu je Jovana i Danijel.

  • Mia Vreme: 31.01.2014 20:15h

    Jak biznismen, ima telefon ko ja 2000.-te

  • Mikeli Vreme: 31.01.2014 21:34h

    Ma da, a kao nije moglo na foto-sopu da se prepravi datum. Ajde ostavi vise zenu na miru! Ove njene poruke nisu nista u odnosu na one pretece koje si joj ti uputio. Cak je bila i previse fina i blaga prema takvom prevarantu.

  • nokia Vreme: 31.01.2014 22:02h

    ala mu je fon :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP