Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NE ODUSTAJE

Alene, kupi mi stan i prestajem s hajkom

Autor: Blic | 01.02.2014 - 09:48:00h | Komentara: 2

Bivši verenik tvrdi da pevačica od njega sada traži stan da bi zauzvrat odustala od prepucavanja po medijima.

Žaliće se u  Strazburu:  Maja Nikolić

Maja Nikolić | Foto: Zoran Lončarević

Dil koji je Maja navodno ponudila bivšem vereniku Alenu, a koga je prethodnih dana „tužila u tri zemlje“ i optužila da je „narko-diler, prevarant i manipulator“, zatekao je biznismena nespremnog. Posle SMS-a kojim ga pita da li želi da zadrži navodnu trudnoću, postavila mu je uslov da joj kupi stan, a time i ćutanje.

„Ako mi kupiš stan u Beogradu koji će biti na moje ime, tada ću prestati da izlazim u javnost“, napisano je u poruci koju je Savić prosledio redakciji, a koju mu je navodno poslala Maja.


Povodom navodnih ucena, Maja je za „Blic“ rekla da je to samo još jedna Savićeva laž.


- Prvi put kad se javno oglasio, a to je bilo za „Blic“, Alen je rekao da je oženjen. Već sledeći put rekao je da je razveden. Tvrdio je i da je veza koju smo imali bila samo marketinški tik, a sada kaže suprotno. Takođe, Alen negira da ima privatne firme u Beogradu, ne mareći što je u privrednom registru zabeleženo više od deset njegovih firmi. Sram ga bilo što pominje mog starog dedu Vuleta i što priča gadosti o meni - rekla je Maja.

Žalba Strazburu

Maji je pred Prvim osnovnim sudom potvrđena sudska odluka o oduzimanju starateljstva nad mlađim sinom Lazarom. „Ostaje mi samo da se žalim Strazburu“, rekla je Maja, koja će za sina plaćati alimentaciju od 11.000 dinara, a dete može da viđa svakog drugog vikenda i sredom i petkom kratko.

Poslednji komentari
  • Bez Presedana Vreme: 01.02.2014 10:05h

    Oduzimanje Deteta majci je Bez presedana .Ovakvi postupci Drzavnih Organa srecu se samo u totalno Korumpiranim sistemima gde za 500 eura Sudija u 1 stepenom postupku donosi Odluku da postajes Vlanik Bele Kuce i okoline na osnovu verodnostojne isprave i 2 Svedoka .i pose to visi sudovi ponistavaju i prave epizodu koja traje po 30 godina . Mi u praksi nemamo Pravosudni Sistem imamo samo Korumpirane Sudije i Advokate i ako nemas Budzet da namiris te Azdaje nema potrebe ni da se sudis bilo da si u pravu ili nisi .Nas sistem poznaje samo Kupovinu Presude ,znaci nebitno je da li je zakon uz tebe ili protiv tebe ,vazan je budzet za Korumpiranje .ovo nije Drzava vez Zajednica Politicke Mafije za koju Zakoni Normalno ne vaze i to treba javno da se Kaze i unese u zakonik ,Da ljudi znaju /// Koalicija Major Dimitirjevic / Izbore Politicke Mafije Bojkotujemo i ne dajemo im Legitimitet izlaskom na njihove privatne Izbore

  • MARSOVAC Vreme: 01.02.2014 19:35h

    OVOJ ZENI OSIM PAMETI FALI JOS I STAN? SUD JE 100% U PRAVU STO OVAKVIM ZENAMA ODUZIMA PRAVO STARATELJSTVA, BOLJE SA OCEM NEGO SA NJOM !!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP