Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

ALO! NA MIKONOSU! Ovo je devojka zbog koje je muž ostavio Dakićevu! (FOTO)

Autor: A. Vučićević | 06.08.2014 - 21:15:00h | Komentara: 13

Da gde ima vatre ima i dima, potvrđuju i naše ekskluzivne fotografije na kojima se jasno vidi da biznismen Vladimir Mikić uživa na Mikonosu sa novom devojkom, ubrzo nakon što se rastao od voditeljke Snežane Dakić. Iako su u zajedničkom saopšenju tvrdili da nisu tačni medijski natpisi da je on nju varao i ostavio zbog druge devojke, tu smo da ih podsetimo da su u laži kratke noge.

Zabrana

 I dok se Snežana, kao što smo pisali u Crnoj Gori raspravljala sa obezbeđenjem kako ne bi platila ulaz u diskoteku od 20 evra, njen dragi, istovremeno na Mikonosu, odrešio je kesu kako bi za novu devojku pazario u „Luju Vitonu“. 

as

 Fotografije do kojih smo došli u posed napravljene su 25. jula u večernjim satima kada je Mikić sa devojkom nakon šetnje svratio u ekskluzivni butik u kojem su razgledali stvari, nakon čega je ona izabrala sve što joj se dopada i ostavila Vladimira da plati račun dok ga je ona čekala ispred. 

as Kako saznajemo, ovog puta Mikić je svoju mladu devojku častio japankama ovog poznatog brenda koje koštaju preko 500 evra. Kako ovaj njegov džentlmenski potez ne bi ostao nenagrađen, ona mu se odmah po izlasku iz radnje bacila u naručje, gde je usledio dug i strastven poljubac. Time su rešene sve nedoumice oko toga zbog čega je i zbog koga pukao dugogodišnji, naizgled skladan brak voditeljke i biznismena. 

asDa li je i Mikića uhvatila kriza srednjih godina, kao i većinu muškaraca u tom dobu, pa je pohrlio za mlađom devojkom ili mu se zaista desila ljubav, ostaje da vidimo. 

Primopredaja kese koja je zlata vredna

Primopredaja kese koja je zlata vredna

 Inače, ono što je zanimljivo jeste da su Mikić i njegova nova partnerka letovali zajedno sa Draganom Stojkovićem Piksijem i Snežanom, koji su pride bili venčani kumovi Snežani i Vladimiru na venčanju.

Podsećanja radi, Snežana i Vladimir su bili devet godina u braku, a imaju ćerku Lauru (8), a voditeljka emisije „U trendu“ pre nekoliko dana izjavila je da njihova mezimica još ne zna da joj se mama i tata razvode.

Snežana: Nije damski da komentarišem

Sve je lakše na Ibici:  Snežana Dakić

Snežana Dakić | Foto: Nebojša Marković

 Kada smo pozvali poznatu voditeljku da je pitamo kako ona reaguje na fotografije u čiji smo posed došli, ona je posle nekoliko sekundi rekla:
- Ne bih to komentarisala.
Do izjave Mikića nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.
Poslednji komentari
  • stevan djordjevic Vreme: 07.08.2014 06:09h

    Ala se istakao sa japankama od 500e. Valjda jos nije zasluzila nesto skuplje.

  • Vanna Vreme: 07.08.2014 06:28h

    Pa tako bi svako mogao da ima devojaka koliko god hoce! Za "japanke" od 500e!!!??Ovo je stvarno jadno, da jadnije ne moze biti!!! Zato sve ove devojke potrcale za ovim "dedama"! Koliko ja znam, to se zove drugacije, a ne ljubav!?

  • JANA Vreme: 07.08.2014 11:27h

    pRIZNAJEM JAVNO DA SAM ALERGICNA NA DRUSTVENU MASOVNU POJAVU RAZVODA BEZ PRAVIH RAZLOGA U KOJE SAMO PO PORODICNOM PRAVU SPADA ZLOSTAVLJANJE ,PSIHICKO ILI FIZICKO,I KOJE JE U SRECNA VREMENA VAZILO U OVOJ ZATUCANOJ ZEMLJI.IAKO MNOGI FORSIRAJU I PRONALAZE RAZLOGE U BEZGRANICNOJ SLOBODI I RAVNOPRAVNOSTI POLOVA ,STO IMA VEZE ,ILI JOS CRNJOJ FLOSKULI DA SU"MASKE PALE" MISLIM DA TO IMA ISKLJUCIVO VEZE SA DRASTICNIM PADOM INTELIGENCIJE I MORALA.U ovom slucaju kao nedorastao se pokazao bivsi muz kome i nije bitno misljenje ,ali mu je bitan sopstveni ego koji mu nalaze da menja svoje saputnice iskljucivo vodeci se principom menjanja istrosenih stvari jer na to lici nakon izjave njegove supruge.

  • JANA Vreme: 07.08.2014 11:46h

    Moram jos nesto da dodam na svoj komentar pod imenom Jana,da me ne bi administrator shvatio pogresno,jer ja drzim do izgovorenih reci ,a odnosi se na to da takvo misljenje nije produkt moje ogranicenosti jer nemam inteligenciju da razlucim prirodnu razliku izmedju muskih potreba ,kRISTALNO MI JE JASNA PRIRODA MNOGIG MUSKARACA KOJI IMAJU POTREBE RAZLICITE OD MNOGIH ZENA,ALI NE SVIH,A MISLIM DA INTELIGENTNI MUSKARCI I KARAKTERNI TO RESAVAJU NA DRUGI NACIN KOJI JE OD VAJKADA NAJSARIJI ZANAT ,A SVOJE VENCANE ILI NEVENCANE ZENE CUVAJU I U DOBRU I U ZLU.

  • Zene-lavice Vreme: 07.08.2014 13:59h

    Bravo Jana,to je i moje misljenje,i to iz licnog iskustva.Bivsi muz je isto napravio ovakav potez,sada je naravno i pogubljen u tome.Ni morala,ni odgovornosti prema deci,totalno neki drugi covek promenjenog razmisljanja.Kriza srednjih godina.Pad u svakom smislu,prvenstveno kao coveka koji ima i decu za koje ga bas briga.Zene,majke,su ipak jace od takvih,,vetropira,,u poznijim godinama.Kada se osveste gde su,sta to bi,bice naravno kasno.Sudbina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP