Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUČE PRIJATELJSTVO

ALO! SAZNAJE: Bane i Ša zaratili zbog Kaće!

Autor: Sanja Arsić | 17.12.2014 - 20:30:00h | Komentara: 4

„Jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas zavadi.“ Moglo bi se reći da poslednjih dana ovu numeru pevuše Branislav Janković i Nenad Aleksić Ša. Kako „Alo!“ saznaje, maneken i reper posvađali su se zbog pevačice Katarine Živković. Naime, Bane je svom nekadašnjem prijatelju zamerio to što se i dalje čuje i viđa sa pevačicom, a sa kojom je on do pre nekoliko meseci bio u ljubavnoj vezi.

Iako su bili nerazdvojni prijatelji, Bane i Ša posle žučne svađe više ne pričaju

Iako su bili nerazdvojni prijatelji, Bane i Ša posle žučne svađe više ne pričaju

- Bane je jedan period bio Nenadov menadžer i dosta vremena su provodili zajedno. Kada su on i Kaća raskinuli, Ša je i dalje nastavio da se čuje i viđa sa Katarinom, što je zasmetalo Jankoviću. Maneken je rekao reperu da ne može da sedi na dve stolice, što je Ša baš uvredilo. On smatra da, ako su Kaća i Bane raskinuli i prekinuli kontakt, to nema veze sa njim, jer on poštuje oboje, a sa pevačicom ima nekoliko dueta i normalno je da sarađuju.

Banetova izjava ga je baš naljutila i pale su teške reči između njih, tako da više nemaju kontakt. Janković mu je rekao da ne želi više da čuje za njega jer je jasno da se opredelio za Kaću i da je to trebalo da uradi odmah na početku, a ne da neko vreme sedi na dve stolce - kaže izvor blizak reperu.

Ni kriva  ni dužna: Katarina  Živković

Ni kriva ni dužna: Katarina Živković | Foto: Jelena Vučetić


Pozvali smo Aleksića kako bismo proverili ove navode, ali kada je saslušao pitanje, veoma se zbunio, da bi nakon nekoliko sekundi rekao:
- Ma nisam se posvađao sa Banetom, nego sa njegovim fanovima. Oni su me napali, rekli kako sedim na dve stolice. Ne, OK sam i sa Kaćom i sa Banetom - kazao je za naš list reper, dok je Branislav bio kratak:
- Ša i ja smo dobri, ne znam ništa o toj temi.

Izgleda da su se Bane i Ša dogovorili kakve izjave da daju o njihovom odnosu, a da više nije kao pre, najbolje pokazuje činjenica da se maneken i reper više nigde ne pojavljuju zajedno.
Poslednji komentari
  • Rade Vreme: 18.12.2014 00:59h

    A ko su ovo troje, prvi put čujem za njih?

  • dule Vreme: 18.12.2014 01:21h

    kaca je od normalne devojke postala kao zvezda barem ona tako misli. cim joj krenulo ostavila baneta. Posle kad se opet vrati na zemlju i kad je posteno izdrndaju pozelece opet da se vrati banetu.takve su nazalost vecinom zene.

  • gospodepomilujjjj Vreme: 18.12.2014 01:36h

    Bane a sto se ti i mnogi kacite pavaljki kako te nije sramota sa njom da budes sito i reseta je prosla ta nikada nece biti majka . Nadji postenu patrijahalnu devojku ,a ne ovu i slicene koje sebe nepostuju nego 15 minuta sexa im je najbitnije zato neopstane nijedna u braku.. Nije mi jasno kako pozelite sa takvim da budete jeli to buduca majka koja voli mikrofon kod prethodnika ...gospodepomilujjjj

  • moskito Vreme: 18.12.2014 07:49h

    Baš su našli oko koga da zarate, međutim Baneta i mogu da shvatim, Kaća je za njega bila zlatna koka ? Sada mora da radi u ugostiteljstvu je niko na gu..ve ne daje pare. Sada se Banetu nude starije gospođe, to se kod nas zove "Baboj..ac"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP