Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBRADOVIĆEVA SLETELA SU PUTA U REKU

ALO! SAZNAJE: Sandra uništila Mićin džip!

Autor: Z. S. Radulović | 18.08.2014 - 20:30:00h | Komentara: 6

Manekenku Sandru Obradović očigledno je skupo imati za devojku, s obzirom na to da je Mići Jovanoviću, bivšem rektoru „Megatrenda“, svojevremeno uništila džip vredan 70.000 evra. Kako „Alo!“ saznaje, Sandra i Mića su u trenutku velike ljubavi zajedno išli na Staru planinu, a manekenka je upravljala „rendž roverom“ koji je u vlasništvu Jovanovića, međutim, izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela u reku.

Sandra Obradović i Mića Jovanović

Sandra Obradović i Mića Jovanović

 - Sve se dogodilo u vreme kada su Sandra i Mića bili u ljubavi. Njih dvoje su tada krenuli za vikend na Staru planinu da se odmaraju i izoluju se od gradske vreve, ali je ona vozila njegov džip. U jednom trenutku izgubila je kontrolu nad volanom, jer je put bio strm i loše asfaltiran, nije uspela čak ni da ukoči kada su videla da ide pravo u reku. Zaustavili su se tek kada je auto bio u vodi, uspeli su da izađu, ali je šteta na džipu bila potpuna. Mića se u prvi mah iznervirao, jer mu je auto bio relativno nov, ali je ubrzo pozvao šlep službu i kao da se ništa nije desilo produžili su u hotel na Staroj planini, gde su se opustili naredna dva dana. Mića je, inače, džek i nikada ne bi tražio od bilo koje žene da mu nadomesti materijalnu štetu - kaže naš izvor blizak voditeljki i bivšem rektoru koji se našao u zajedničkom drušvu kada su prepričavali čitav događaj.

a

 - Sreća, pa nije bilo ništa, a Mića je, naravno, sebi kupio nov automobil, iako u garaži ima nekoliko skupocenih vozila. Poznato je da on voli „ljute“ mašine - dodje naš izvor.
Do komentara Sandre i Miće tokom jučerašnjeg dana nismo uspeli da dođemo jer su oboje bili nedostupni na brojeve telefona poznate redakciji.

Sandra istetovirala Mićino ime na ruci

Sandra Obradović i Mića Jovanović

 Podsećanja radi, nedavno je „Alo!“ ekskluzivno objavio i fotografiju na kojoj se jasno vidi tetovaža na ruci Sandre Obradović na kojoj je preslikan potpis Miće Jovanovića sa diplome. Time je bivša farmerka ukrasila svoje telo kako bi ceo život pamtila romansu sa Jovanovićem.

Poslednji komentari
  • jo Vreme: 18.08.2014 21:02h

    i koja je sad poanta ove price...sta ovo treba kao da pokaze micinoj zeni gde joj je tada bio verenik, ili....on je specificna vrsta koju bi trebalo studirati da se genetski spreci, ali ova sandra je brateeeeeeeee, dno dna..ajde sve to na stranu ali vi koji vo objavljujete...svaka cast, bas ste na visini novinarskog zadatka..ajde sad cik objavite ovo...

  • frka Vreme: 18.08.2014 21:11h

    polusvet

  • don kihot Vreme: 18.08.2014 22:29h

    OD KLIPA DO DŽIPA! ------------------------------ Ip mala, ip- SEDI MI U DŽIP- da te vozi Mića NA PAR TURA PIĆA! Pesma stara ova je, AL' ZA SANDRU NOVA JE- Uhvarila za volana, PA GA DRŽI CELOG DANA, a Mića se smeška- NE ZNA GDE JE GREŠKA! Mnogo se opustila, PA JE VOLAN PUSTILA; i sve tako sred miline- POLETEŠE U DUBINE! Snašli su se tad oboje, PA OBOMA SAD' DOBRO JE- Mića s drugom sad uživa, DOKLE SANDRA LEĐNO PLIVA!

  • Mnogo Vreme: 19.08.2014 11:27h

    Mnogo bitna vest..ima covek jos samo 10 dzipa i 2 rols rojsa, i samo vilu u Kanu i samo avion i helikopter i jos samo.... Bas mu je ovo nanelo stetu..

  • Vlada Rolovic Vreme: 19.08.2014 12:40h

    Put uz planinu jeste los i neobezbedjen sa obe strane ali i 98% ljudi vozi ludacki po njemu, ulecu u krivine kao da su sami na putu i naravno prelaze u drugu traku. Zimus sam isao prvi i poslednji put, mogu da mislim kako je zimi kada ima snega a mi ga nismo imali. Drago mi je da nisu nekog pokupili u padu a za njih mi puca prsluk sto bi rekli nasi seljaci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP