Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDA GRANDA DEMANTUJE

Amar Gile Jašarspahić: Nije tačno da sam maloletnog dečaka terao na seks!

Autor: Telegraf | 04.12.2013 - 16:00:00h | Komentara: 0

Pobednik prošle sezone “Zvezda Granda” Amar Gile Jašarspahić oglasio se povodom navoda da je seksualno napastvovao maloletnog dečaka u jednom bečkom klubu, kako bi demantovao ove tvrdnje i najavio da će tužiti vlasnika Sanija Tulića, koji je ovu laž plasirao u medije. Sani Tulić, vlasnik kluba u Beču, optužio je Amara da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog lokala!

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Amar Gile Jašarspahić demantovao je navode pojedinih medija da je nakon nastupa u Beču seksualno zlostavljao 17-godišnjeg dečaka.  Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio navodna pevačeva žrtva 22. novembra, kada je Gile nastupao.

Samo da je javim, pa ću da pevam: Amar Jašarspahić

 Amar Jašarspahić | Foto: Milen Vesović

 S druge strane, oglasio se i ogorčeni pevač, kako bi ove tvrdnje oštro demantovao, i njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želeo da ukalja moju čast i karijeru, koju, ako je suditi po njenom početku, očekuje lepa budućnost.U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču i da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž! Apsolutna neistina, zla namera pomenute persone i želja da se uništi moja karijera i povredim kao pevač i osoba uopšte.Kao prvo, kada je reč o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti kao istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i posle koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vreme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima.
Kao treće, tvrdim da je identitet maloletnog mladića potpuno izmišljen, kao i cela njegova navodna izjava. Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori i podatak, da je “gospodin” Tulić moju ekipu i mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namera da preko moje karijere izreklamira svoj novootvoreni restoran-klub, koji, po svemu sudeći ne može da razradi drugačije!
Zbog svega izrečenog, a budući da je reč o zlonamernoj laži, pravdu ću potražiti na sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko – napisao je pevač u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP