Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VERENIČKO PRSTENJE PRŠTALO ZA VIKEND

Amar i Vlada zaprosili devojke!

Autor: B. Radulović - D. Tripić | 03.08.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

Da je momačkom životu došao kraj ovog vikenda, odlučili su pevač Amar Gile Jusufpahić i voditelj Vlada Stanojević, koji su u subotu veče zaprosili svoje lepše polovine - Enu i Anu Mariju. Amar je svoj prsten sakrio u kolač sa porukom „Udaj se za mene“, dok ga je Vlada verenici poslužio u čaši šampanjca.

Amar i Vlada

Kako saznjemo, prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“ Amar dugo je smišljao kako da načini taj korak, ali su ga u tome omeli nemili događaji, kada je pre dva meseca njegova devojka Ena Sarajlić izgubila blizance koje su s nestrpljenjem očekivali.


Gile izabrao  jednostavan nakit

Gile izabrao jednostavan nakit

- Iskren da budem, spremao sam se tri meseca da je zaprosim, čekao sam pravi trenutak. Kada sam u subotu došao sa puta, jer sam radio prethodnih šest dana, pozvao sam je da izađemo. Bila je ubeđena da je to neki obični izlazak. Tada sam je zaprosio jednim kolačićem, na kojem je bila poruka da se uda za mene. Iznenadila se - uz osmeh priča pevač i dodaje.


Ana Marija  je istog trenutka  pristala da se uda za Vladu, a romatična večera trajala je do duboko u noć, kad  su naočigled svi

Ana Marija je istog trenutka pristala da se uda za Vladu, a romatična večera trajala je do duboko u noć, kad su naočigled svi

- Iskreno sam zaljubljen. To su svi primetili i na nastupima sam veseliji, uvek sam nasmejan od kada sam sa njom. Spremamo se i da živimo zajedno uskoro, dok ćemo sa svadbom još da pričekamo da se oboje izgradimo u svojim karijerama - kaže Gile.


Tačku na momački život u subotu veče stavio je i jedan od najpoželjnijih srpskih voditelja Vladimir Stanojević, koji je pet meseci u vezi sa fintnes prvakinjom Anom Marijom Žujović. Iako su demantovali navode da će uskoro postati roditelji, očigledno da su odlučili da svojoj vezi daju drugu notu. Njih dvoje trenutno se nalaze na odmoru u Italiji, gde je voditelj odlučio da je i zaprosi.

Oduševljena izvorom verenika: Ana Marija

Oduševljena izvorom verenika: Ana Marija

- Vlada je Anu izveo u restoran na večeru sa osmišljenim planom i u dogovoru sa osobljem, prsten od belog zlata sa brilijantom stavio u čašu šampanjca. Bio je veoma nervozan i uzbuđen, ali je sve teklo po planu, pa je ona odmah nakon što su seli za rezervisani sto u odvojenom delu restorana tražila da popiju šampanjac pre večere. Vrlo se iznenadila i nije mogla da sakrije radost kada je u čaši videla prsten, koji je odmah izvadila i stavila na ruku. Pristala je istog trenutka da se uda za njega, a romatična večera trajala je do duboko u noć, gde su golupčići naočigled svih razmenjivali nežnosti - kaže naš izvor blizak voditelju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP