Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE BAVI SE POLITIKOM ALI PRIMEĆUJE

Ana Bekuta: Mrki se
svete preko mene!

Autor: Informer | 20.05.2013 - 12:37:00h | Komentara: 5

Nisam deo političkog života, ali me mnogi koriste da bi preko tekstova o meni naudili Milutinu Mrkonjiću, kaže pevačica Ana Bekuta.

Ana Bekuta i  Milutin Mrkonjić

Ljubav između mene i Mrke je duboka, stabilna i harmonična i ništa ne da je ugrozi, a ponajmanje novinski tračevi: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić | Foto: Rajko Ristić

- Neprestano ponavljam da uopšte nisam političko biće. Naručioci i autori zlobnih tekstova od mene hoće da naprave oružje za obračun sa Mrkonjićem, neprestano potcenjujući inteligenciju naroda. A narod, kada sam ja u pitanju, zanima samo šta pevam, objašnjava pevačica Ana Bekuta, koja će 23. maja održati koncert u Sava centru.

Bekuta dalje dodaje da je ljubav između nje i Mrke duboka, stabilna i harmonična i da je ništa ne može ugroziti, a ponajmanje novinski tračevi.
-Taj bedni pokušaj podvale poštovaoci moje pesme su brzo prozreli. Milutin i ja smo uspešni profesionalci u onome što radimo. Ne mešamo se jedno drugom u posao. On je bio izvanredan inženjer i pre susreta sa mnom, a ja pevač sa uspešnom karijerom dugom dvadeset šest godina. Naša veza nas stimuliše i daje snagu za nove uspehe, dodaje Bekuta.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 20.05.2013 13:42h

    Ani Bekuti još nije jasno da smo odavno prevazišli taj način osvete. To što se ona zaljubila u oženjenog muškarca je njen problem i njene savesti, ali da tvrdi kako preko nje žele da naude Mrkonjiću, obična je glupost. Niti je Bekuza zoliko nitna, a i poslovi su vam diametralno suprotni. On kobajage gradi Srbiju, a Ana je za to vreme zabavlja ?!

  • nina Vreme: 20.05.2013 13:55h

    pa ti nebi ni bila sa njim da nije ministar,pa i takav kakav je,nikakav !

  • Nina Vreme: 20.05.2013 15:47h

    Ovo dvoje su mi tako gadni....fuuuj

  • Petar Vreme: 21.05.2013 09:24h

    Haha... Ne mešaju se jedan drugom u posao SAMO joj on sređuje tezge po gradovima obećavajući opštinskoj vlasti "pomoć" ("od dede nasleđenog ministarstva) da će ih imati u vidu. FUJ za oboje! P.S. Dobar glas daleko se čuje (pošto poštujem Aninu karijeru) ali za njom ni smrad ne zaostaje!

  • drozdofila Vreme: 21.05.2013 09:59h

    U poslednjih dvadeset godina nije ni jednoj pevacici namesteno toliko tezgi,Sava centara i vasara kao Mrkonjic njoj-a tek para koliko joj se slilo u dzep iz opstinskih kasa...A njemu bi bolje bilo da zavrsi fakultet i nauci bar Delete gde se nalazi na lap topu ispred njega u skupstini...Sramota je ima 71 god a nista ne zna osim da trtlja i nevaspitano dripacki dere...Tako je i bivsima poklanjala albume sa specijalnim porukama...abilo ih je mnooooooogo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP