Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORUKE ALBANSKOM BIZNISMENU!

Ana: Ćazime, gadim se sama sebi što sam spavala sa tobom! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 18.11.2013 - 07:23:00h | Komentara: 29

I dok Ana Nikolić tvrdi da je Ćazima Osmanija, poznatog i po nadimku Feliks, upoznala u septembru ove godine na privatnoj žurki, gde je pevala i da nikada nije bila u ljubavnoj vezi sa njim, „Alo!“ je došao u posed poruka koje potvrđuju da je pevačica bila u veoma prisnom odnosu sa njim. Pored poruka u kojima traži od njega da se javi, Nikolićeva mu je, između ostalog, rekla i da se sama sebi gadi što je spavala sa njim. Na fotografijama koje smo dobili od izvora bliskog albanskom biznismenu, jasno se vidi da mu je Nikolićeva pre nekoliko dana slala SMS-ove.

- Sama se sebi gadim što sam ikada spavala sa tobom - jedna je od poruka koje je pevačica sa svog ličnog broja poslala na Osmanijev telefon. Sudeći po fotografijama, Nikolićeva očigledno ne želi da digne ruke od Ćazima, pa je tako 3. novembra u ponoć poslala poruku sledeće sadržine.

dd

Ana Nikolić | Foto: Rajko Ristić

 - Zašto nećes da se javiš? - stoji u SMS-u. Kako joj nije usledio odgovor od albanskog biznismena, Nikolićeva je dva dana kasnije ponovo pokušala da stupi u kontakt sa njim.

Poruke koje  je Nikolićeva  slala poznatom  biznismenu

Poruke koje je Nikolićeva slala poznatom biznismenu

 - Javi se hitno. Užasno - poslala je pevačica. Kako tvrdi naš izvor, Osmani joj se ni nakon ovoga nije javio, a Nikolićeva mu je zatim 8. novembra uputila poruku: „Ja sam. Javi se“, i tog istog dana je nekoliko puta pokušala da stupi u kontakt sa Feliksom. Kako nije uspela u svojoj nameri, Ana je poslala sledeću poruku, koju će mnogi protumačiti i kao preteću.

Mamac za  lepe žene: Osmani

Mamac za lepe žene: Osmani

 - Boga mi sad ćeš da se slikaš sa mnom, ne zvala se ja Ana Nikolić - stoji u poruci koju je Nikolićeva poslala tog 8. novembra u 22.26.

U nameri da saznamo zašto ne žele da otkriju svoj odnos, pozvali smo Anu Nikolić, kao i Ćazima Osmanija, ali se ni jedno ni drugo nisu javljali do zaključenja ovog broja.
Podsećanja radi, Ana Nikolić je letos u Crnoj Gori dobila batine od Ćazimove devojke Mande Popović i tom prilikom je izjavila kako ne zna zašto je napadnuta i da albanskog biznismena nikada nije upoznala. Nakon toga se u javnosti pojavila i slika Nikolićeve i Osmanija sa jedne zabave, a pevačica je tada tvrdila da su se baš tada i upoznali.  

Manda i Feliks uživaju u ljubavi!

Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog albanskom kontroverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju, on je i dalje u ljubavnoj vezi sa svojom, kako se pisalo, dugogodišnjom devojkom Mandom Popović.

- Iako mnogi pokušavaju da rasture vezu između Ćazima i Mande, to se nije desilo i koliko znam neće se ni u buduće dogoditi. Vrlo dobro sam upoznat i znam da oni uživaju u svojoj ljubavi i da su i dalje zajedno - izjavio je za naš list izvor blizak Feliksu.

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 17.11.2013 13:31h

    Важно је да је обрезан.

  • Masel Vreme: 17.11.2013 13:33h

    Iskreno se nadam da je ovo neka mućka slično namještenom paparacu, ali zaista mislim da ako je ovo istina da Ani to nije trebalo. Stani pred ogledalo i pogledaj sve svoje kvalitete i sama sebi udari šamar. Takva lijepa, mlada, zgodna, zdrava, moderna, poznata i nadam se pametna zaslužuješ iskrenu ljubav, a ne neku barabu koji sve druge godine nađe jednu od poznatih da sebi diže cijenu. Koliko njih bi te držalo kao malo vode na dlanu, a ti gledaš za onima koji će ti uzvračati onako da ti se urežu bore tuge koje nikad ne možeš izbrisati, da ti kosa osjedi i zamrziš sama sebe - jednostavo izgubiš sama sebe. Dođi sebi dok imaš vremena lutko lijepa, žao mi te.

  • Ivan Vreme: 17.11.2013 14:13h

    Kakve su bre ovo price? Koliko ona ima godina, koliko on ima godina? Gde su im porodica, deca? Sramota! Ove zafrkancije su trebali da prodju kao tinejdzeri i da ih ostave iza sebe! Bruka! Samo sto bi vi novinari o ovakvim stvarima trebali da cutite iz pristojnosti prema deci koja ce mozda pomisliti da ovako kako oni rade treba da rade i ta deca kad porastu.

  • Vladimir Vreme: 17.11.2013 15:00h

    Ana, iako si, što bi rekli, dobra riba,gadiš se i meni zbog mnogo čega, pa šta....

  • AleksandarVeliki Vreme: 17.11.2013 15:01h

    kajve gluposti vi objavljujete STRAŠNO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP